Witam, Bardzo proszę o pomoc w wybraniu samochodu sama nie bardzo się znam - samochód do 40 tys. - przestronny (2 foteliki) - 5 drzwiowy -4x4 - łatwo dostępne części w przystępnej cenie - ON - spalanie w rozsądnych granicach jakie modele polecacie z jakimi silnikami myślę o audi a4, skoda, nissan... temat dość pilny bo samochód muszę mieć do tygodnia, nie mam pojęcia czego szukać .... pozdrawiam i jeszcze raz proszę o pomoc
Dziennie 150 km pokonuje... wiec jest trochę ostatnio miałam benzynę z LPG.... Audi a4 też widziałam w tej cenie....to co proponujecie ja się kompletnie nie znam ?!
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Nowa Mazda6 zaawansowana technologia i-ACTIVSENSE Mazda Motor Corporation zaprezentuje technologie "i-ACTIVSENSE" w zupełnie nowej wersji modelu Mazda6, która będzie główną atrakcją tegorocznego Salonu Motoryzacyjnego w Paryżu. "i-ACTIVSENSE" to seria zaawansowanych ...
Jak lubisz traktorek R5 pod maską to fajną opcją 4x4 jest Touareg. Trzeba mieć tylko spory portfel na utrzymanie jego, ale ogólnie autko przyjemne, bezpieczne i wygodne. Spalanie ok 10 litrów ON. Jeżeli dopuszczasz benzynę + lpg to Lexus RX. Również stały napęd 4x4, ale też i lepsza bezawaryjność niz przypadku VW.
subaru odpada, bo właśnie się jednego pozbyłam.... nissan qashkai z dieslem 2.0... coś więcej na ten temat... ceny części, awaryjność, jaki rocznik najlepiej wybrać?
Kieł...nie ja dodałam ten post ....może i o skodzie myślę, ale nie w takiej cenie ... nie ten rocznik ... nigdy skody nie miałam więc nie mnie ją oceniać... proszę o informację dlaczego nie skoda octawia 1.6 TDI z 4x4 - mechanik polecał, dlatego pytam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.