Samochód do 40 tyś

21 Mar 2011, 11:20

Witam.
Poszukuję samochodu do 40 tyś zł chodzi mi o sedana/hatchback koniecznie diesel. Obecnie posiadam Volvo C70 niestety od pewnego czasu jest to za mały samochód ale markę sobie bardzo cenie dlatego też zastanawiam się nad którymś serii S. Również jestem zainteresowany Peugeot 407 lub 607. Jeżeli macie jakieś doświadczenia związane z tymi samochodami lub na co zwrócić uwagę przy kupnie to proszę napisać. I jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje to też proszę pisać tylko nie kombi.

Z góry dzięki za wszelkie sugestie i opinie pozdrawiam
jaco0l
Nowicjusz

Miejscowość: Jarocin

21 Mar 2011, 15:53

Moze toyota [link do oferty na Allegro wygasł] bardzo komfortowe auta, serwis nie jest tani ale podobno wszystko wynagradza komfort i mala awaryjnosc auta. Co do wygladu to juz kwestia gustu mi osobiscie sie podoba
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

21 Mar 2011, 16:57

Zapomnij o Peugotach!
Osobiście polecam Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150KM. Zainteresowałem się tym autem i bardzo dużo na jego temat poczytałem. Wszyscy z którymi poważnie rozmawiałem potwierdzili, że to najlepszy wybór w tej cenie. Nawet Jeremy Clarkson z popularnego TOP GEAR był z niego zachwycony. Nie słuchaj opinii, że to Alfa i że się psuje. 159ka to nowa jakość. W niektórych opiniach, opracowaniach motoryzacyjnych A.R. plasuje się lepiej od np. BMW jeśli chodzi o awaryjność.
MouseMan
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

21 Mar 2011, 17:10

Alfa 159 x2:)
MlodyBarney
Początkujący

Miejscowość: Chorzów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Model hybrydowy BMW ActiveHybrid 3
    Model hybrydowy oparto na BMW 3 Sedan, który jest wzorem łączenia w wyglądzie nadwozia elegancji ze sportowym zacięciem. Zwracające uwagę detale: oznaczenia na słupkach C, na nakładkach progów drzwiowych, specjalne ...