Laguna ok tylko Janów Lubelski a gdybyś przeczytał temat to wiedziałbyś, że musi być w zasadzie z Kraśnika i tu jest problem bo tak to ja wiem że w tych pobliskich to jest, ale dziadek na to nie pójdzie.
A ten Renault jak ma 2litrowy silnik to nie będzie dużo palił ? Znowu z tym Roverem (tak jak na początku pisałem rower będzie za te pieniądze może być problem z częściami bo będą chyba drogie bo tak to bardzo mi się podoba tylko, że jak się okaże, że ,,głupia" część co w ,,normalnych" samochodach 100 zł to tutaj 500 czy więcej to jednak nie wiem czy bym dobrze na tym wyszedł chyba, że nie będzie z tym problemu.
A co powiecie na te: [link do oferty na Olx wygasł] (ten silnik według mnie wygląda nieciekawie) [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] (wydaje mi się że może troche za dużo palić) ?
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Dlaczego Polacy kochają miejskie hybrydy? W samochodach do miasta najbardziej cenimy niskie spalanie i wysoki moment obrotowy pozwalający na szybsze włączanie się do ruchu, dostępny w możliwie najniższym zakresie obrotów. Jeszcze do niedawna warunki te spełniały ...
Czemu wyszukujesz na siłę złomy? 1. Widać że od wieśniaka.. Vectra TDI 2. VEctra B za 3k? 3. Klapa i przód w innym odcieniu i kiepskie zdjęcia, choć sądząc po cenie to może być okej.
Jestem zdesperowany trochę bo szukam już od dłuższego czasu i nie mogę nic znaleźć. Jak jest ładny to dużo pali a jak mało pali to taki nie za bardzo (za duży albo jakiś taki się wydaje jak po potopowy). Tak samo z resztą jak te, które znalazłem, ale myślałem, że może akurat przynajmniej będą możliwe. Narazie wygrywa ten Renault Safrane, ale czy będą do niego części w razie czego np. to lusterko, które na pewno trzeba poprawić i inne części. A tak po za tematem to co to znaczy od wieśniaka (to jak już od człowieka ze wsi to złe) ?
wiesiekOO7 napisał(a):A tak po za tematem to co to znaczy od wieśniaka (to jak już od człowieka ze wsi to złe) ?
Tu chodzi o stan umysłu wszędzie badziewne emblematy (nawet oznaczenie TDI z volkswagenowskiej jednostki napędowej znalazło dumne miejsce na grillu tego opla). I ta końcówka rury wydechowej.. chyba, że to jakiś super element użytkowo-stylistyczny.
Udało mi się przekonać dziadka, ale zmienił warunki: 1. Do 3000 zł; 2. Mały (nie seicento ale nie taki z większych); 3. Nie wymagający napraw; 4. Im młodszy tym lepszy; 5. Jak najbliżej Kraśnika
P.S.: Ten renault okazał się zbyt duży. Przepraszam, że nie napisałem, ale dziadek chyba nie za bardzo umie jeździć,bo chce taki z mniejszych.
Spalanie według autocentrum wynosi około 8,6 l/100 km tzn. że trzeba liczyć nawet 9-10 l/100 km. Może gdyby jeszcze był gaz, ale tak to... Tak chciałbym, żeby jak benzyna to do 7l a gaz do 11. Bo 9 litrów to wiele MPV potrafi spalić.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.