Posiadam prawo jazdy od 6 miesięcy na ten moment jeżdze nissanem sunny 1.6 w benzynie rocznik 94, lecz myślę o zmianie tego autka na coś nowszego i przede wszstkim w LPG.
Jak już wyżej napisałem interesuje mnie auto wyłącznie z instalacją LPG. Autko powinno być ekonomiczne, nie musi mieć jakiegoś super zrywu, chodzi mi o to aby nie było za bardzo awaryjne i służyło mi jeszcze przez kilka lat. NIe zalezy mi zbytnio na bajerach typu klima, elektryczne szyby. Ojciec doradza mi auta typu te starsze nissanki almera,primera, micra. Co wy o nich sądzicie? Z doświadczenia wiem że ten nissan którego posiadam tj. sunny 1.6 sprawuje się nieźle pod względem żywotności jak i komfortu jazdy, jednak nie zalezy mi szczególnie tylko na nissanach? Tak więc prosze was o jakieś propozycje samochodu w które warto zainwestować moje 5.5k
Olej nie tylko smaruje - jakie zatem pełni funkcje w silniku? Podczas doboru olejów do starszych modeli samochodów, zwykle wystarcza uwzględnienie jedynie klasy lepkości. W przypadku nowszych pojazdów, minimalnym standardem są specyfikacje API czy ACEA. Zaleca się ...
Mercedes-Benz Arocs, warianty modelowe, silniki, budowa Mercedes-Benz zostawia konkurentów z tyłu, konsekwentnie odświeżając swoją paletę produktową i rozszerzając ofertę silników zgodnych z normą Euro VI. Pod koniec stycznia uczestniczyliśmy w premierze Arocsa – ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.