REKLAMA
Witam serdecznie, na wstępie chciałem się przywitać jako nowy na forum.
Otóż poszukuję auta gdyż jestem zmuszony sprzedać moją wierną skode która jakiś czas służyła mi jako taxi, zmieniam zawód a że narobiło mi się trochę długów potrzebuje gotówki i na kolejne auto nie wiele zostanie. Pieniądze jakimi dysponuje to 5-6 tys jeżeli znajdzie się coś fajnego za mniej też będzie dobrze podaję tylko górną granicę. Auto służyć będzie do jazdy głównie po mieście (praca, zakupy itp) oraz sporadycznie jakaś trasa do rodzinki 40km czy wakacje trochę dalej.
Wymagań co do auta nie mam wielkich byle było po 2000 roku, jako aktualny ,, Skodziarz,, zacząłem oglądać Skody Fabie I oraz Seaty ibizy II po FL. Fajne są też focusy i peugeoty 307 lecz z tego co widzę to będzie tak na styk z funduszami. Myślę że forumowicze mi jakoś pomożecie w tym wyborze bo naprawdę za tę sumę jest ciężko coś trafić. Z tego co nie chcę to na pewno odpadają Golfy i Meganki jakoś totalnie mi nie leżą. No nic liczę na pomoc i jakieś może ciekawe propozycje co mogę pojechać obejrzeć. Mieszkam w Gdańsku więc wszystkie okolice wchodzą w grę tak do 50km a nawet jeżeli coś konkretnego się trafi to jeszcze dalej.