Samochód do 5 tys.

29 Wrz 2017, 16:36

Witam, szukam jakiegoś samochodu do 5 tysięcy do jazdy po mieście, na dojazdy do pracy. Poszukuję czegos oszczednego wiec raczej benzyna + gaz i z dlugim oc (przynajmniej 5-6 miesiecy). Nie szukam jakiegos konkretnego modelu ale przyznam ze najbardziej przygladalem sie np. audi a3, a4, golf 4, peugeot 206, astra 2, meganka 1. Co sadzicie o tych autkach? Nie za bardzo znam sie na samochodach wiec prosil bym o jakies rady i ogloszenia co kupic w okolicy Radom +50km.
Co myslicie np. o:
1. [link do oferty na Olx wygasł]
2. [link do oferty na Olx wygasł]
3. [link do oferty na Olx wygasł]
4. [link do oferty na Olx wygasł]
Ervith
Nowicjusz

Auto: nie mam

29 Wrz 2017, 16:43

1.Ok można obejrzeć,na plus świeży gaz.
2.Jakiś ulep,kilka różnych odcieni lakieru do tego przód i tył wygląda na bity.
3.Beznadziejne zdjęcia ale też wygląda na wieloodcieniowego.
4.Ładna można obejrzeć.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Wrz 2017, 16:52

Dzięki za opinię, jakby się komuś nudziło to mógłby podrzucić coś w okolicy Radom + 50km tak jak pisałem wyżej :D
Ervith
Nowicjusz

30 Wrz 2017, 04:56

Tak na szybko:
[link do oferty na Olx wygasł] - przebieg autentyczny (napis total koło przebiegu).
[link do oferty na Olx wygasł] - tylne nadkola do poprawki (ruda).
[link do oferty na Olx wygasł] - handlarz ale ładnie wygląda.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - przebieg raczej autentyczny tylko wydech od razu do wywalenia.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - przegląd i opłaty na prawie rok.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

30 Wrz 2017, 11:11

Tej laguny juz chyba nie ma a mialem jechac ja ogladac, po meganke najprawdopodobniej bede jechal obejrzec i jeszcz znalazlem inna meganke co myslicie?

[link do oferty na Olx wygasł]

I jeszcze dodam ze strasznie podobaja mi sie peugeoty 406 coupe ale nie wiem czy sie w niego pchac z takim budzetem, znalazlem takiego:

Edit
Jeszcze taka octavie widze co myslicie?
i Audi a4
Ervith
Nowicjusz

30 Wrz 2017, 12:51

406 coupe nie ten budżet. Octavia turbo tak samo.
Megane ok można obejrzeć,A4 widać że od młodzika ale też można obejrzeć choć musisz wiedzieć że jeśli padnie zawias to czeka Cię wydatek połowy wartości auta.
Barol
Awatar użytkownika

30 Wrz 2017, 13:16

Meganka od handlarza jak i ta co ja podeslalem juz poszly, po audi a4 podobno juz jada kupcy ale mam jeszcze zadzwonic pozniej, a czerwona audi 80 nie jest zarejestrowana na niego, sa 3 umowy wstecz do tego oc na 4 raty zaplacona tylko pierwsza i jak zapytalem czy trzyma temperature to nie okreslil dokladnie tylko powiedzial ze wskazówka cos tam lata raz pokazuje raz nie i cos stuka z przodu w zawieszeniu. Jechac ogladac ta 80-tke?
Ervith
Nowicjusz

30 Wrz 2017, 13:20

Ervith napisał(a):sa 3 umowy wstecz

Szczerze? Osobiście nigdy bym nie kupił takiego auta,szkoda nerwów a obstawiam też że szybko zmieniali się właściciele..
Barol
Awatar użytkownika