Samochód do 5500zł? jaki?

21 Sie 2008, 17:03

Witam, za pare dni chcę kupić samochód w granicach 5000zł maksymalnie 5500zł. Chciałbym Honde Civic 1,5 jednak nie wiem czy kupię taką w dobrym stanie, a co myslicie o hondach 1,3 gaznik? Nie chce żadnych francuzów etc. Piszcie, propozycje. Z gory dzieki. pzdr
davids3
Nowicjusz

21 Sie 2008, 17:12

honda niby ok ale troche buractwa tym jezdzi ... 1,5 ?? chyba ciezko raczej cos starszego ogolnie nie jakies zle auto ale ja bym toyoty szukal lub fiata
liczy sie prawda, a nie plotki i stereotypy
Manfred
Aktywny

21 Sie 2008, 17:22

Jeżdze Unem 1,1 60S włoska wersja nie jest złe ale za mało emocji.....
davids3
Nowicjusz

21 Sie 2008, 23:58

Masz beznadziejne podejście Manfred, to że buraki jeżdżą BMW czy to znaczy, że mam go nie lubić? Nie lubie, jak ktoś uogólnia wszystko i wrzuca ludzi do jednego worka.

A teraz w temacie: Myślę, że w Honda możesz inwestować na spokojnie, choć wcześniej lepiej żeby ktoś zaznajomiony w temacie dobrze ją obejrzał przed zakupem.
A co powiesz na Mazde 323f [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kociub
Początkujący

22 Sie 2008, 07:07

Ogłoszenie sie nie włacza!
davids3
Nowicjusz

22 Sie 2008, 09:28

ja tylko stwierdzilem ze duzo buractwa a mam osobiste podejscie do tego bo mam na pienku z jednym pajacem z hondy wiec wybacz mi osobiste podejscie :wink: bmw pelno lysych karkow jezdzi i mam to gdzies dobre auta i je lubie ale golfa .......... nie :lol: :lol:

z reszta ja bym wolal szukac czegos mlodszego malego tanigo niz stare cos honda w tych pieniadzach raczej nie bedzie w ciekawym stanie a czesci tanie do japoncow nie sa
liczy sie prawda, a nie plotki i stereotypy
Manfred
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Reflektory z diodami LED (2007)
    W 2007 roku epokę reflektorów z emitującymi białe światło diodami LED zapoczątkował Lexus. Jako pierwszy producent zamontował je w światłach mijania auta produkowanego na szeroką skalę, a dokładnie w swoim flagowym ...
    Przez internet porównasz wszystkie oferty OC
    Internet jest narzędziem powszechnie wykorzystywanym w praktycznie każdej gałęzi gospodarki. Nie inaczej jest oczywiście w przypadku ubezpieczeń komunikacyjnych, jak np. obowiązkowe dla kierowców ubezpieczenie od odpowiedzialności ...

22 Sie 2008, 15:21

Wybacz za ogłoszenie wczoraj śmigało :/
Tutaj ta 323F [link do oferty na Allegro wygasł]
A może taka madzia mi się podoba bardziej niż 323 to mx-3 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kociub
Początkujący