Samochód do 5tys na gaz na JUŻ prośba o pomoc

11 Wrz 2019, 11:27

Witajcie!
Dwa lata temu pomogliscie mi kupić honde Civic. Jestem z niej zadowolona, praktycznie nie psula się z tym, że... Rdza ja zjadła kompletnie. Już wiem, że kolejnego przeglądu nie przejdzie.
Wybieram się do Niemiec do pracy w październiku. Do tego czasu chciałabym kupić jakieś auto w gazie, niestety pieniędzy nie mam dużo, bo zamykam firmę, wiec moja sytuacja finansowa jest nie za ciekawa.
Szukam auta w okolicach Bytomia +15km. Najlepiej silnik 1.6. Butla gazowa z najdłuższym terminem, 5 drzwiowe. Auto musi być duże, kombiki, sedany, minivany wchodzą w grę. Auta w stylu Fiat Panda z małymi bagażnikami odpadają. Zastanawiam się nad Renault scienic 2 w gazie lub oplem astra G również w gazie. Chociaż zadowole się każdym. Muszę nim przynajmniej z 2 lata pojeździć aż nie odbije się z długów i nie oszczędze na jakieś konkretne. Bardzo proszę was o pomoc! Z góry dzięki :)
Viqex
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 02 2017
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Matiz
Silnik: 1.0
Paliwo: Benzyna
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

11 Wrz 2019, 12:03

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
Gaz jeszcze ważny 5lat,przegląd i opłaty do przyszłego roku.

[link do oferty na Olx wygasł]
Przegląd i opłaty do przyszłego roku.

[link do oferty na Olx wygasł]
Przegląd i opłaty na prawie rok.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Land Cruiser FJ45LV - odrestaurowany unikat
    Amerykańska firma FJ Company zajmuje się twórczymi renowacjami klasycznych Land Cruiserów. Czasem samochody są odnawiane w duchu tradycji, lecz częściej efektem jest znacznie różniący się od oryginału ...