REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Libre napisał(a):No i nie wiem czemu nie pojawiła się dotyczas propozycja Volvo S80. Samochód świetnie wykonany (ta konsola środkowa ) i zbierający bardzo dobre opinie wśród swoich użytkowników. Aż się nie chce wierzyć, że ten samochód z takiegó rocznika można nabyć za taką cenę. Do tego wydaje mi się, że istnieje większe prawopodobieństwo znalezienia zadbanej S80 od np. wymienionego wczesniej BMW a i cześci powinny być tańsze.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Libre napisał(a):A ja jeszcze zaproponuje samochód, którego cena na otomoto mnie zaskoczyła, a mianowicie Seat Exeo. Wiem, że to w zasadzie stare Audi, ale auto jest naprawde bardzo dobrze wykonane i komfortowe, a rocznik znajdziesz bardzo młody.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
No i nie wiem czemu nie pojawiła się dotyczas propozycja Volvo S80. Samochód świetnie wykonany (ta konsola środkowa) i zbierający bardzo dobre opinie wśród swoich użytkowników. Aż się nie chce wierzyć, że ten samochód z takiegó rocznika można nabyć za taką cenę. Do tego wydaje mi się, że istnieje większe prawopodobieństwo znalezienia zadbanej S80 od np. wymienionego wczesniej BMW a i cześci powinny być tańsze.
[link do oferty na Allegro wygasł]