defrugo napisał(a):Serio warto coś takiego robić? Wkładać gaz za niemalże 50 % ceny samochodu?
Tak. Zdecydowanie łatwiej znajdziesz samą benzynę z silnikiem w dobrej kondycji niż PB + LPG. Ludzie nie potrafią korzystać z LPG. Założysz świeżą instalkę do zdrowego silnika i wiele lat ci to auto posłuży.
Barol napisał(a):jednak cena 6900zł dla mnie za duża
Miałem to samo napisać Ogólnie jak dla mnie mając 8 tysięcy pakowanie się w Civica VI to trochę idiotyczny pomysł. Mi by było szkoda pieniędzy.
Skup się na przedliftowej Maździe 626 (nie jest niestety tak ładna jak polift). Za to ma dobre wyposażenie i oszczędne silniki dobrze współpracujące z LPG, tutaj ładne kombi: [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Jest dużo przedliftowych Mazd poniżej 5 tysięcy, ale tam pewnie już rdza jest mocno zaawansowana.
Tak jak Koniu wspomniał było coś z przodem do tego powoli wychodzi rdza co jest do opanowania jeszcze i patrząc na kierownice to 198tys to ona miała ale kiedyś.. Megane warte rozważenia,tutaj bardzo ładna z mojego miasta ale kombi.. [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
SUV Pajero Sport będzie produkowany na Kałudze w Rosji Przedstawiciele firmy Mitsubishi Motors Corporation (MMC) poinformowali o rozpoczęciu produkcji średniej wielkości SUV-a Pajero Sport w zakładach PCMA Rus w Kałudze. Fabryka ta stanowi współwłasność grupy PSA Peugeot ...
Toyota Auris Touring Sports pierwsze w pełni hybrydowe kombi Podczas Salonu Motoryzacyjnego w Genewie Toyota zaprezentuje Aurisa Touring Sports, czyli odmianę kombi kompaktowego modelu, którego druga generacja z sukcesem zadebiutowała w Europie na początku 2013. Przywrócenie ...
Ok, w tym tygodniu już coś muszę wybrać. Mam kilka samochodów na oku. Powiedzcie tylko czy widzicie jakąś wadę, której ja nie dostrzegam.
LPG: [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] ta Honda to jak widzę dolny przedział cenowy dla tego rocznika i silnika no i trochę za duży silnik jak dla mnie - wysokie spalanie
Benzyna: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - trochę wysokie spalanie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - nigdzie nie mogę znaleźć takiego silnika (pewnie pomyłka, bo ktoś też zaznaczył napęd na tył) [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
I jeszcze Megane z okolic Krosna, bo mam tam rodzinę i jakby co to mogą podjechać: [link do oferty na Allegro wygasł]
Pod maską przy szybie, widoczny nawet na zdjęciu. Poza tym raczej nie widziałem. Też mam podejrzenie, że był zalany. Tylko czy wtedy miałby takie ładne wnętrze?
Jeśli przeszło profesjonalną kurację w postaci prania chemią to będzie wyglądać ładnie, ale w końcu po 15 latach użytku musi być widać choćby naturalne zabrudzenie wnętrza. Jeśli choć troche podejrzewasz że to popowodziowe auto to od razu sobie odpuść.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.