Witam , dostalem zdjecia na maila i chciałbym was prosic o opinie maski . Czy ten samochod był bity , bo tak patrzac dziwnie wyglada maska po prawej stronie kolo swiatła . Czekam na pomoc
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Co można zepsuć, naprawiając? Top 5 najczęstszych błędów Teoretycznie wystarczą dobre chęci, żyłka majsterkowicza i internetowe poradniki z serii "zrób to sam". W praktyce często okazuje się, że samodzielna zabawa w mechanika wcale nie jest prosta, a wizyta u profesjonalisty ...
Według mnie maska jest ok ale raczej bym sie nie spodziewał że ten civic jest 100 procent bezwypadkowy bo na wzmocnieniu przednim brakuje naklejek a ten civic nie ma żadnej .Ja bym to auto darował sobie 6500 zł za auto co ma 18 lat i nawet klimy nie posiada jedyna pociecha to alufelgi które do najtańszych nie należą i lpg ale przebieg i tak mało prawdopodobne że prawdziwy do 300 tyś wnętrze nie wykazuje prawie żadnego zużycia np.lewarek biegów i kierownica tak dodam na marginesie .Mi się wydaje że to auto jest porostu odpicowanie na sprzedaż z tą mocą silnika to też jakiś kawał bo w seri ten silnik miał 114 koni a sam stożek da bardzo optymistycznie 3 koniki.
Tak rozumiem to jest to po części prawda ale kupując napisze to jak to się nazywa przepłacanie bo jak to auto chłopak będzie chciał sprzedać za rok za 4000 zł to złapie go zdziwko bo łatwo nie będzie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.