Witam, jestem w trakcie wymiany samochodu. Sprzedałem swojego Fiata i szukam samochodu do 7,5 tyś w zachodniej Polsce( lubuskie, zachodnio-pomorskie, ew. wielkopolskie). Szukam samochodu oszczędnego(aby palił podobnie do Fiata Stilo 1.6 16V 103KM) i zeby części tez nie były zbyt drogie:). Planuje w przyszłości założyć gaz (nie chce kupować z gazem bo nie wiadomo nigdy jak jest założony, jak sie sprawuje etc.).
Proszę o ocenę i opinie nt. znalezionych przeze mnie samochodów: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Mam pytanie dot. wielowahaczowego zawieszenia w audi a4. Czy jest ono wytrzymałe i jakie są koszty wymiany?
Generalnie typy dobre... Ale nie do końca Pierwsza Astra, a4 za tanie. Carisma nie z tym silnikiem. Daruj sobie też 1.6 16v w Oplu, 1.6 8v w Audi. Wszystkie auta w sumie poniżej średniej rynkowej, nie mówiąc już o sprowadzonych
Pirelli powraca do produkcji opon krzyżowych (diagonalnych) Po przeszło 50 latach ciągłej produkcji opon radialnych, Pirelli powraca do produkcji tradycyjnych opon krzyżowych (diagonalnych). Nowa odsłona kultowych opon skierowana jest do miłośników klasycznych samochodów, ...
Nikt Ci tego nie powie na podstawie zdjęć.. to co widać gołym okiem to że schodzi bezbarwny lakier z dachu i tylnego błotnika,do tego widać że przód był ruszany.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mati93 napisał(a):Planuje w przyszłości założyć gaz (nie chce kupować z gazem bo nie wiadomo nigdy jak jest założony, jak sie sprawuje etc.).
Bezsensowne rozumowanie. Nie warto samemu zakładać instalacje gazową, która będzie kosztowała połowę wartości samochodu. Instalacja gazowa to wbrew pozorom prosty układ. Lepiej za pare groszy zrobić dobry serwis założonej już instalacji.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.