Samochod do 7 tys

10 Sie 2011, 14:01

Witam,wlasnie szukam jakiegos autka do 7 tys, mam na uwadze Fiata Punto 2 i Saicento ale jakos nie jestem do nich przekonany, tak wiec mysle ze ktos mi pomoze dobrac dobre autko. Wymagania to
- Cena do 7tys
-Benzyna +LPG lub moze byc diesel
-W miare malo przejezdzonych km tak do 170tys
- i jeszcze jedno aby byl w okolicach woj lodzkiego lub slaskiego ( wiem ze trudno bd znalesc cos fajnego )
-Nieuszkodzony,tzw zeby byl bezwypadkowy,
-Silnik w miare ekonomiczny
-Jesli chodzi o rocznik to 1998 w gore

Mam nadzieje ze mi pomozecie i z gory dziekuje
KamiloX123
Obserwowany

10 Sie 2011, 17:54

170tys oryginalne czy skręcone?
Ja polecam Lanosa,wmiare młode auto za niewielkie pieniądze,silniki dobrze znoszą gaz,blacha ocynkowana a więc nie gnije,ma wmiare obszerny środek i bagażnik,często można trafić egzemplarz od dziadka z małym oryginalnym przebiegiem (w przypadku Lanosa 170tys.km będzie jak najbardziej autentyczne).
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Sie 2011, 18:12

Dzieki bardzo, ale niestety to autko jest juz sprzedane ;p ale byc moze poszukam innego lanosa
KamiloX123
Obserwowany

10 Sie 2011, 19:12

No chyba że coś z tego:
[link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy silnik CDTI ECOTEC 1,6 spełnia normy Euro 6
    Wprowadzenie całkowicie nowego czterocylindrowego silnika wysokoprężnego Opla to kolejny etap w procesie odnowy portfolio jednostek napędowych. Silniki CDTI ECOTEC o pojemności 1,6 litra, są drugą z kolei rodziną nowych silników ...
    Nowa fabryka Audi w meksykańskim San José Chiapa
    Budując nowy zakład produkcyjny w meksykańskiej miejscowości San José Chiapa, Audi jeszcze bardziej wzmacnia pnącą się w górę sprzedaż na rynku północnoamerykańskim. Położenie kamienia węgielnego w stanie ...