Samochód do ~7000 zł

31 Lip 2013, 11:25

Dzięki. Póki nie ma żadnej laguny w okolicy, pokazał się dzisiaj taki passacik:

[link do Tablica wygasł]

co o nim myślicie? też mi się spodobał już :P trochę mógłby zejść z ceny ale może udałoby mi się coś wynegocjować.
Elijah7
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 05 2013
Auto: Nie mam

31 Lip 2013, 11:59

Cena trochę podejrzana. Sam bałbym się takiego wziąć. Ze zdjęć dużo nie można wywnioskować, trochę styrane w środku. Chociaż kumpel kupił ten samo model, rok, silnik, cena podobna, dostał faktury za naprawy i odpukać jakoś leje i jeździ ;). Według mnie jest to loteria... Wiadomo, nikt nie odda auta za bezcen w dobrym stanie. Skoro możesz sprzedać auto drożej to dlaczego tego nie robisz? Pozdrawiam!
tdloverr
Początkujący

Miejscowość: poznan

31 Lip 2013, 19:09

No fakt cena troche podejrzana.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Sie 2013, 15:46

Nie no jednak tamten passacik odpada. Co myślicie o tej hondzie?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Wynegocjowałbym cenę w dół trochę. Taka honda to w sumie to jest to czego szukam, dobrze wygląda na zewnątrz, ekonomiczna, a hondy to ogólnie czytałem, że jedne z najmniej awaryjnych samochodów.

Sory, że tak ciągle głowe zawracam, ale wole się upewnić przed zakupem bo te 7~ tysięcy to jednak spora kasa.
Elijah7
Nowicjusz

02 Sie 2013, 19:37

Wygląda ok,blacha wydaje sie być zdrowa.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

02 Sie 2013, 20:57

Sory, że tak ciągle głowe zawracam, ale wole się upewnić przed zakupem bo te 7~ tysięcy to jednak spora kasa.

kolego, chyba 0 zapomniales dopisac po tej 7 :lol:
dwajeden
Początkujący

Prawo jazdy: 12 12 1991
Auto: Vectra C
Silnik: 2.0T
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Targi TTM 2019
    Dla każdego mechanika i właściciela warsztatu targi branżowe to dobra okazja do obejrzenia najnowszych produktów i urządzeń do codziennej pracy. W jednym miejscu można zobaczyć, dotknąć, porozmawiać z producentem, ...

02 Sie 2013, 21:10

Chyba nie.

@Barol, dzięki.
Elijah7
Nowicjusz

03 Sie 2013, 08:13

Elijah7 napisał(a):Nie no jednak tamten passacik odpada. Co myślicie o tej hondzie?

[link do Otomoto wygasł]

Matko Boska.. za takie pieniądze stare padło i to z gazem i tylko, że nazywa się to Honda!!
Za 7000 zł możesz kupić sobie zdecydowanie nowsze auto.
Barol napisał(a):Wygląda ok,blacha wydaje sie być zdrowa.

Na zdjęciach to wszystkie wyglądają dobrze.
janu3
Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk
Prawo jazdy: 19 07 1978
Auto: Citroen

03 Sie 2013, 08:22

Jak jesteś taki mądry to zaproponuj mu jakieś auto a nie narzekasz że stare i jeszcze narzekasz na gaz,miałeś jeżdziłeś? Wydaje mi sie że nie.
Barol
Awatar użytkownika

03 Sie 2013, 08:39

Barol napisał(a):Jak jesteś taki mądry to zaproponuj mu jakieś auto a nie narzekasz że stare i jeszcze narzekasz na gaz,miałeś jeżdziłeś? Wydaje mi sie że nie.

Właśnie nie jestem taki mądry i po zdjęciach nic nie mogę powiedzieć. Jednak cena 7000 zł za takie auto to przesada. Za te pieniążki można kupić nowsze auta, którymi jeździłem!!! i które z czystym sumieniem mogę polecić. To:
Fiat Brava z silnikiem 1.2 i Xsara II z silnikiem 1.4
janu3
Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk
Prawo jazdy: 19 07 1978
Auto: Citroen