Samochód do ~7000 zł

31 Lip 2013, 10:25

Dzięki. Póki nie ma żadnej laguny w okolicy, pokazał się dzisiaj taki passacik:

[link do Tablica wygasł]

co o nim myślicie? też mi się spodobał już :P trochę mógłby zejść z ceny ale może udałoby mi się coś wynegocjować.
Elijah7
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 05 2013
Auto: Nie mam

31 Lip 2013, 10:59

Cena trochę podejrzana. Sam bałbym się takiego wziąć. Ze zdjęć dużo nie można wywnioskować, trochę styrane w środku. Chociaż kumpel kupił ten samo model, rok, silnik, cena podobna, dostał faktury za naprawy i odpukać jakoś leje i jeździ ;). Według mnie jest to loteria... Wiadomo, nikt nie odda auta za bezcen w dobrym stanie. Skoro możesz sprzedać auto drożej to dlaczego tego nie robisz? Pozdrawiam!
tdloverr
Początkujący

Miejscowość: poznan

31 Lip 2013, 18:09

No fakt cena troche podejrzana.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Sie 2013, 14:46

Nie no jednak tamten passacik odpada. Co myślicie o tej hondzie?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Wynegocjowałbym cenę w dół trochę. Taka honda to w sumie to jest to czego szukam, dobrze wygląda na zewnątrz, ekonomiczna, a hondy to ogólnie czytałem, że jedne z najmniej awaryjnych samochodów.

Sory, że tak ciągle głowe zawracam, ale wole się upewnić przed zakupem bo te 7~ tysięcy to jednak spora kasa.
Elijah7
Nowicjusz

02 Sie 2013, 18:37

Wygląda ok,blacha wydaje sie być zdrowa.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

02 Sie 2013, 19:57

Sory, że tak ciągle głowe zawracam, ale wole się upewnić przed zakupem bo te 7~ tysięcy to jednak spora kasa.

kolego, chyba 0 zapomniales dopisac po tej 7 :lol:
dwajeden
Początkujący

Prawo jazdy: 12 12 1991
Auto: Vectra C
Silnik: 2.0T
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

XV Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 2009 / relacja
    9 sierpnia na lotnisku Dajtki w Olsztynie odbył się XV Moto-Piknik. Pomimo tego, że piknik trwał tylko jeden dzień, nie zabrakło na nim atrakcji. Oprócz największych imprez jak Eliminacje Mistrzostw Polski Car Audio ...
    Cusco tuninguje nową Toyotę Suprę
    To było pewne. Na rynku tuningowym pojawia się coraz więcej części do nowej Toyoty GR Supry. Tym razem coupé Toyoty na warsztat wzięło japońskie Cusco. Firma nie postawiła jednak na poszerzone nadkola czy wielkie skrzydło, ...

02 Sie 2013, 20:10

Chyba nie.

@Barol, dzięki.
Elijah7
Nowicjusz

03 Sie 2013, 07:13

Elijah7 napisał(a):Nie no jednak tamten passacik odpada. Co myślicie o tej hondzie?

[link do Otomoto wygasł]

Matko Boska.. za takie pieniądze stare padło i to z gazem i tylko, że nazywa się to Honda!!
Za 7000 zł możesz kupić sobie zdecydowanie nowsze auto.
Barol napisał(a):Wygląda ok,blacha wydaje sie być zdrowa.

Na zdjęciach to wszystkie wyglądają dobrze.
janu3
Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk
Prawo jazdy: 19 07 1978
Auto: Citroen

03 Sie 2013, 07:22

Jak jesteś taki mądry to zaproponuj mu jakieś auto a nie narzekasz że stare i jeszcze narzekasz na gaz,miałeś jeżdziłeś? Wydaje mi sie że nie.
Barol
Awatar użytkownika

03 Sie 2013, 07:39

Barol napisał(a):Jak jesteś taki mądry to zaproponuj mu jakieś auto a nie narzekasz że stare i jeszcze narzekasz na gaz,miałeś jeżdziłeś? Wydaje mi sie że nie.

Właśnie nie jestem taki mądry i po zdjęciach nic nie mogę powiedzieć. Jednak cena 7000 zł za takie auto to przesada. Za te pieniążki można kupić nowsze auta, którymi jeździłem!!! i które z czystym sumieniem mogę polecić. To:
Fiat Brava z silnikiem 1.2 i Xsara II z silnikiem 1.4
janu3
Nowicjusz

Miejscowość: Słupsk
Prawo jazdy: 19 07 1978
Auto: Citroen