Szukam pierwszego auta. Na ten cel mogę przeznaczyć 8 tysięcy. Studiuję, mało jeżdżę, szacowany roczny przebieg to 10k km po mieście. Chciałbym coś mało awaryjnego i taniego w eksploatacji. Zależy mi na roczniku powyżej 2000. Samochody, które wpadły mi w oko to: Rover 25 Fiat Stilo Citroen Xsara Fiat Punto FL Renault Thalia MG ZR Co o nich sądzicie, może macie jakieś inne propozycje, i jaki silnik najlepiej wybrać w danym modelu?
Takich wynalazków jest mało, nie chciałbym tego nawet za darmo.
Mam w rodzinie Thalię 2002r. 1.4 w użytkowaniu od 7 lat, poza drobnymi awariami elektryki osprzętu silnika nic się nie psuło. Trwałe zawieszenie, karoseria nie koroduje. Auto w miarę przyzwoite.
Warsaw Oldtimer Show 2018 / relacja Klasycznie piękne oldtimery i youngtimery można było obejrzeć w majowy drugi weekend na V Targach Pojazdów Zabytkowych Oldtimer Warsaw Show 2018 które odbyły się w Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie. To największe ...
Samochód elektryczny z montażem ładowarki - kompleksowa oferta wynajmu Dzięki temu kompleksowemu rozwiązaniu, Klienci Arval nie muszą martwić się dodatkowymi czynnościami związanymi z zakupem samochodu elektrycznego i szybciej mogą odkryć korzyści oraz przyjemność z jazdy samochodem niskoemisyjnym. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.