Siemka!
Akurat miałem chwilę zamuły bo byłem za granicą w delegacji więc nie mogłem pisać.
Przedyskutowałem całą sprawę ze swoim ojcem i sam sobie też dokładnie wszystko przemyślałem i postanowiłem się wstrzymać i dozbierać na tę Toyote Corolle E12 max cena 13-14tyś.
Jeśli mam kupować auto za 10k , do którego mam wątpliwości to wolę być cierpliwym i dorobić się czegoś na co mam ochotę w końcu 3k przy tych 10 to już nie jest tak dużo
![Razz :P]()
Teraz tak , jakiego przebiegu mogę się(albo powinienem) się spodziewać przy takiej Toyocie ?
I jakiego rocznika powinienem szukać w tej cenie?
Czy wg. Was ten raport spalania
[link do autocentrum.pl wygasł] jest wiarygodny ?
Patrząc na niego najlepiej by było brać Benzyne 1.4 i 16V 97KM
Lub ropniaki 1.4 D-4D 90KM , 2.0 D-4D 110KM .
Którą wersję Wy byście wybrali ? Najbardziej ciągnie mnie do 2.0D bo te 110 kucy ma , czy ta róznica w koniach pomiędzy benzyniakami , a owym dieslem jest bardzo odczuwalna ?
Ponoć diesle są bardziej zajeżdżane , ile jest w tym prawdy ? I czy różnica jest aż tak rażąca żeby wybrać benzynę ?
![Uśmiechnięty :)]()
Jednak nie ukrywajmy wole mieć mniejsza moc i mniejsze spalanie niż żarłoczną bestię pod maską
![Uśmiechnięty :)]()
Ew. jakby miał ktoś chęci i podesłał link do przykładowo dobrego modelu w tej cenie to byłbym ogromnie wdzięczny oczywiście tylko hatchback w wersji 5D i ciemny kolor(tylko nie czerwony)
Miłego wieczoru!