Witam, krótka piłka, szukam samochodu do maksymalnie 8 tysięcy złotych w regionie Oświęcim woj. małopolskie + 30Km. Nie mam kosmicznych wymagań: -tylko hatchback, -tylko benzyna do 1.6 z ew. gazoliną, -opcjonalnie klima, -nie zeżarty przez rudą, -rocznik min. 2002. Najbardziej by mi zależało na Fiacie Stilo, jeden egzemplarz wlasnie dzisiaj mi uciekł sprzed nosa :< Prosiłbym o linki do samochodów według was godnych oglądnięcia.
Przedwczoraj wrzucałem na forum,z mojego miasta i ładnie się prezentuje. [link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Przekopałem trochę olx'a i znalazłem kilka ciekawych aut: [link do oferty na Olx wygasł] - auto z mojego miasta, ale średnio jestem przekonany do C3, [link do oferty na Olx wygasł] - do tego auta mam 15 minut drogi ale jak na sportinga to chyba trochę za tani, nie? [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Stilo to dobry kierunek, ale najlepiej 1.4. Jak wykażesz się cierpliwością albo elastycznym budżetem, to Megane II 1.4/1.6. Oba te auta mogą trapić problemy z elektryką, ale nie korodują ani z wierzchu ani od spodu, mają trwałe i względnie ekonomiczne silniki, stosunkowo często spotykane z klimą.
Jedno stilo oglądnięte od góry do dołu dosłownie przeszło mi przed nosem Ten 1.6 jest całkiem fajny, tylko, że auto ma kursować w 80% po miescie i nie wiem jak to wyjdzie ze spalaniem, myslałem też nad mniejszym silnikiem bo przełoży się to na mniejsze spalanie,
W fiatowskim 1.6 były problemy z układem zapłonowym i rozrządu, no i występuje tylko przed liftem (czyli problemy wieku dziecięcego, głównie ta nieszczęsna elektryka), w mieście pali ~9.5l. Jeszcze może być 1.2 jeśli nie przeszkadza Ci kiepska dynamika (która zresztą bardziej wynika z masy auta, niż silnika).
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Volvo FH16 - toczący się mocarz Szesnastolitrowy silnik Volvo D16K rozwijający 750 KM to obecnie najmocniejsza jednostka napędowa oferowana w seryjnym pojeździe ciężarowym. Tak ponadprzeciętnie mocne samochody wybierane są przez klientów stosunkowo ...
ReVo1996 napisał(a):https://www.olx.pl/oferta/fiat-punto-ii ... 1f08b33e48 - do tego auta mam 15 minut drogi ale jak na sportinga to chyba trochę za tani, nie?
normalna cena
patrzyłeś na moje linki?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Tak, niestety ale jak mi się te autka podobają tak mojej mamie już nie, a to głównie dla niej będzie samochód. Zastanawiamy się jeszcze nad tym: [link do oferty na Olx wygasł]
Ogólnie mojej mamie to Punto się podoba, w miarę nowe tylko kręci nosem bo niby brak klimy, jest jeszcze jedno punto nieco bliżej, wyposażenie Activ, niby po dziadku w co jestem w stanie uwierzyć patrząc na fotele [link do oferty na Olx wygasł]
Bez sensu tyle dawać za Punto. Stilo jest przestronniejsze, wygodniejsze, oferuje wyższy komfort i lepszy poziom wykonania przy nieznacznie większych kosztach utrzymania.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.