REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):Avensis z linku już nieaktualny ale po jednym zdjęciu które zostało w ogłoszeniu wygląda bardzo ciekawie.
Barol napisał(a):Tylko mnie zastanawia kto sprzedaje auto czy właściciel czy komis bo na samym końcu opisu jest podany adres jednego komisu.
towerone napisał(a):Po oględzinach Avensis tej przyrosowanej gdzie były na niej liczne ogniska rdzy zaczynam się zastanawiać czy aby na pewno szukać Avensis. Oglądałem też Astrę i Octavię i w nich blacha wyglądało o niebo lepiej.
Czy to tylko trafił się taki bardziej zaniedbany egzemplarz? Czy po prostu Avensis tak mają?
Ta zielona z ogłoszenia, ma ponoć lekkie oznaki rdzy tylko gdzieś przy przedniej szybie, a podwozie było zabezpieczane.
łysy30 napisał(a):Avensis z linku według mnie bardzo ładna (świetny kolor), kuzyn ma Ave z tym silnikiem od wielu lat (poprzednim właścicielem był wujek) i jest z niej bardzo zadowolony. Na pewno ma bardzo wytrzymałe zawieszenie - kuzyn mieszka we Wrocławiu w okolicach Ronda przy Placu Powstańców Śląskich (kostka brukowa, potworne dziury w drodze) od 1,5 roku i nic nie musiał robić przy zawiasie.
łysy30 napisał(a):eśli chcesz uniknąć problemów z korozją musiałbyś rozejrzeć się za Audi 80
szybki napisał(a):Kupowanie 15letniego auta to nie jest wycieczka do salonu... zobaczyłeś jednego Avena i się zraziłeś...![]()
szybki napisał(a):Ogólnie ze zdjęć wolę nie oceniać aut ... ale nie wygląda na zjechaną.
towerone napisał(a):Auto fajne, ale można w niezłe koszta się wplątać przez tą rdzę nad szybą.
szybki napisał(a):Jesteś bardzo wymagający jak na stare auto więc i tak sądzę ze pozostają Ci tylko stare tojki bo przy markach EU mających tyle lat ślad korozji jest szczęściem
szybki napisał(a):bo przy markach EU mających tyle lat ślad korozji jest szczęściem