Aktualnie poszukuje samochodu w cenie do 9000zł który będzie spełniał następujące wymagania:
-Rocznik - Od 2000r w górę -Moc - Od 100km -Dobra "współpraca" z LPG -Pojemność - do 2000cm3 -Najlepiej 5D -Obowiązkowa klimatyzacja
Oprócz tego, wiadomo - chciałbym aby samochód był jak najmniej awaryjny, ponadto części możliwie tanie, oraz że nie kolegował się z "rudą". Domyślam się że moje wymagania najprawdopodobniej są zbyt wysokie względem kwoty którą jestem w stanie przeznaczyć na auto, ale liczę że może coś uda się wymyślić.
Przeglądałem różne oferty i zainteresowała mnie szczególnie ta [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] niestety jestem z Warszawy i nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi, bo istnieje ryzyko że samochód nie spełni moich oczekiwań. Ponadto martwi mnie to że jest to dosyć rzadko spotykane auto na naszych drogach a co za tym idzie obawiam się o ceny i dostępność części.
P.S Zapomniałbym o najważniejszym. Samochód będzie użytkowany głownie w mieście, aczkolwiek chciałbym by był na tyle wygodny i duży abym mógł wybrać się na wakacje. Kombi odpadają.
Astra G spełnia wszystkie wymagania, może być tylko problem ze znalezieniem w tej kwocie zadbanego egzemplarza z 2000 roku. Moim zdaniem lepiej kupić roku lub dwa starszy ale w lepszym stanie. Wszystkie silniki dobrze znoszą gaz, karoseria jest ocynkowana, tanie części, stosunkowa niska awaryjność, prosta trwała konstrukcja.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Motor Show Poznań 2016 Najważniejsza impreza motoryzacyjna tego roku "Motor Show 2016" już wystartowała. Targi motoryzacyjne w Poznaniu potrwają do niedzieli 3 kwietnia. Tegoroczna edycja jest niezwykle ciekawa. Nie tylko za sprawą liderów ...
No kierownice to on miał napewno wymienianą i przednie lampy tak samo (są poliftowe) no i jeszcze te 1500wyświetleń i nikt nie wziął tak dobrej Astry za śmieszne pieniądze?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.