Raczej Audi, wóz zdecydowanie lepiej wykonany, sama jakość wnętrza o klasę wyższa. A3 ma proste tanie zawieszenie, jest powszechnie znana mechanikom. Nic cię w tym aucie nie zaskoczy.
byłem obejżeć to stilo samochód już ma więcej o 20 tys przejechane niż w ogłoszeniu i do tego odchodzi szpachla na przedniej klapie a środek strasznie zniszczony... Jutro obejże to audi jeśli się nie uda będe szukał dalej
Największa parada pojazdów elektrycznych Uhonorowany wieloma nagrodami Nissan LEAF już drugi raz w 2012 roku został wpisany do księgi rekordów. Konwój 225 tych samochodów okrążył tor wyścigowy Silverstone bijąc Światowy Rekord Guinnesa w kategorii„największa ...
BMW 328 Hommage 2011 BMW 328 Hommage, zaprezentowane z okazji siedemdziesiątych piątych urodzin legendarnego samochodu wyścigowego BMW 328, jest nowoczesną interpretacją charakteru i stylu protoplasty. Koncept to przykład na to, jak dziś mogłoby ...
Z tych modeli które wraz z kolegami zaproponowaliśmy ja na Twoim miejscu bym poważnie zastanowił się nad Corollą E11. W Twoim budżecie kupisz juz wersję po lifcie z fajnym ekonomicznym silnikiem i całkowitą bezawaryjnością
Odpuść to A3 w tym budżecie, ulep na 100%.
Tu masz fajną Corollę od drugiego właściciela z polskiego salonu (oczywiście link przykładowy) [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - pytanie tylko dlaczego nie ma zdjęć lewej strony auta? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - j.w. plus rdza na przednim błotniku do zrobienia.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
człowieku z kombiakiem to ja bym musiał prosić kogoś żeby mi gdziekolwiek zaparkował zawęźmy poszukiwania do hatchback ewentualnie sedan. A w tej kwocie myślicie że 206 nie da rady w miare dobrym stanie znaleźć ?? bo np 406 nie za bardzo za mną przemawia clio zawsze mi się podobało
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.