REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Touran wiele lepszy nie jestKao napisał(a):Mazda 5 to gnoj, mocno narażona na rdze
a wg mnie w Zafirze - nie ma rozkminki z kodami, trwałość też ok (sprawdzić, czy nie 150KM), wyższa kultura pracy. Sama Zafira też lepsza jako całokształt, przynajmniej nie rdzewieje. Za to jak to w Oplu - dość często jakaś elektryczna pierdołaKao napisał(a):Z tych typów napewno najlepszy diesel będzie w Touranie.
a podeprzesz to jakimiś konkretami? Jeszcze komu jak komu ale dla mnie nie wciśniesz tematu typu lakier-blacha. 15 lat siedzę w temacie karoserii i nigdy rdzy na Touranie nie naprawiałem Zmierz sobie tylko grubość lakieru na Touranie i na Mazdzie.mike napisał(a):Touran wiele lepszy nie jest
a padające sterowniki to nowość? Padające oplowskie moduły CIM? Z tym CIMem to nawet akcje serwisowe były i za wiele to nie pomogło. Wymienić na uzywke nie za bardzo można bo są z pinem, naprawa ok 1000 zł lub koszt nowego 2.5 tys. Wymieniać dalej przypadłości opli czy dalej uważasz że nie ma rozkminek? Jakby decydować się na Opla w dieslu to tylko 1.9 150 koni.mike napisał(a): wg mnie w Zafirze - nie ma rozkminki z kodami, trwałość też ok
pudło.Kao napisał(a):zamiast płakać weź się w garść i przyjmij na klatę fakty. Czyli co w oplach jest lepiej z blacha według Ciebie?