Samochód do zabawy

10 Mar 2008, 21:20

Witam wszystkich, piszę z oto takim problemem. A mianowicie chciałbym nabyć jakiś samochód za te kilkaset złotych tylko po to by się nim pobawić po lesie jak i bocznych drogach, gdzie nie ma żadnego ruchu. Problem tkwi w tym, że o ile mi wiadomo to niemożna kupić ot tak sobie wyrejestrowanego samochodu. Nie chcę aby był zarejestrowany, gdyż będzie służył mi on tylko do zabawy. A więc pytam czy jest jakaś możliwość nabycia owego samochodu bez możliwie jak najmniejszych opłat?
Liquid
Nowicjusz

10 Mar 2008, 21:51

Mam ten sam problem ale mam na niego 2 sposoby!!:) mi nie zadziałały ale moze ty sie skusisz :D

kupujesz zarejsestrowanego malucha poleneza lub fiata 125 ! następnie szukasz pijaczka na mieście... kupujesz mu wino, te tanie. Troszkę go schlasz ... i piszesz z nim umowę ze sprzedajesz mu ten samochód ... tym sposobem masz furę, zarejstrowana na niego, wiec tak jakby była wyrejestrowana :D - a tamtern niech się martwi :D

A jak nie to mozesz dac w łapę temu ze szrotu ze samochód został zezłomowany ale to trochę kosztuję :)
Nie jeżdżąc samochodem tracisz z życia tyle samo co abstynent i impotent :lol:
sirf3ar
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...