Samochód dostawczy do 15-17k

08 Mar 2014, 18:10

Witam :D
Chciałbym, sie zapytać o najlpeszy samochód dostawczy w tych cenach ;D. Bardzo mnie interesuje Ford Transit V ale różnie o nim pisza i chciałbym żeby sie wypowiedział jakiś jego uzytkownik. w tych pieniądzach można kuipić juz dobry egzemplarz :D. Nastepne są bliźnaki ducato/jumper tylko mi chodzi o te z zakresu lat 2001-2004 jakie są o nich opinie i wgl. Kolejne<tylko wiem że to już muszą być starsze i to jest wielka loteria> są Lt35 z silnikiem 2,5 TDI <3 i daily :D.Chodzi mi o samochody lata 98-2002 chociaz pewbnie w kasie sie nie zmieszcze :/ a skarbonki nei chce kupować ;D . Samochód będzie używany do przewozu ubrań z hurtowni do sklepów<ciucholand> interesują mnie wersje maxi ponieważ na razie woże sharanem+przyczepka to wejdzie 730 kg jak sie dobrze upcha ale to już nie jest jazda :/. Z góry dziękuje za odpowiedź ;D
badi11
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2013

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...