Samochód głównie do miasta -15000 pln

05 Lut 2017, 21:02

Witam,

Chciałbym wymienić auto.
Preferuję Sedany bądź Hatchbacki. Interesuje mnie pojazd tani w utrzymaniu,
mający powyżej 120 KM. Auto będzie służyło do jazdy głównie po mieście, czasami większe trasy. Prosiłbym o propozycje aut oraz opisywanie co w nim jest ok a do czego można się przyczepić. Moje środki to 15 tys no może do 20 jeśli na prawdę coś fajnego się trafi.
Sokol123
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 07 1994
Auto: Audi

06 Lut 2017, 09:04

Jakie przebiegi roczne? Jeżeli auto głównie do jazdy po mieście to proponuję czystą benzynę w tym budżecie możesz upolować ciekawego Fiata Bravo 1.4T lub forda Focusa 2.0 czy renault Lagune też 2.0 136km.
BestOils
Początkujący

Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Seat Leon
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna

06 Lut 2017, 17:06

Póki co ciężko mi to stwierdzić choć jestem pewny, że będę jeździł głównie po mieście + trasa co tydzień 300 km. Co do laguny nie jest ona trefna ?
Sokol123
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 07 1994
Auto: Audi
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    III runda NIGHT POWER 2013 GP w Łomży / relacja
    Kolejna impreza z cyklu NIGHT POWER 2013 Grand Prix za nami. Nawet deszcz nie zniechęcił fanów wysokooktanowej adrenaliny. Kiedy tylko ulica wyschła pierwsze auta stanęły na linii startu. 10 sierpnia na ulicy Spokojnej ...