REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dawid3456 napisał(a):Ja nawet nie zwaram najmniejszej uwagi na wyświetlenia.
Z jednej strony masz rację, jednak nie do końcaVermin napisał(a):Widziałem i co? To nie golf 3 że jak ktoś wrzuci cenę 500 zł niższą niż rynkowa to wezmą go w trzy dni... Takie samochody się trochę sprzedaje, trochę znam ten rynek, uwierz mi. Popytaj w gronie znajomych ile osób chciałoby kupić np. golfa 3, a ile Scorpio... Baaaa, spójrz na tematy na forum... Jak zapytasz 18-latka o golfa 3 to Ci powie jakie silniki tam siedziały, jak go spytasz o Scorpion'a to zapyta czy to motor..
Nie spamuj, to nie czatBK1928 napisał(a):A ja jestem ciekawy czemu tak dużą wagę przywiązujecie do wyświetleń?
mike1735 napisał(a):Trafiają na takie ogłoszenie miodnego Scorpio, które świetnie spełnia ich wymagania. Ale z jakiś powodów go nie kupują, najczęściej z powodów jakiś technicznych usterek, których nie widzimy na foto. Nie popadajmy w paranoję, bo Scorpio znów jakimś białym krukiem nie jest i sporo osób interesuje się tymi autami
Vermin napisał(a):A która jednostka montowana w tych Scorpionach była mało wytrzymała ??? Bo nie bardzo kojarzę ...
Koniu napisał(a):Wszystkie są okej
Może źle to napisałem. Chodziło mi o to że 2.9 jest najbardziej trwałą jednostką z racji swojej pojemności, techniki itd.. Po prostu lepiej wpakować gaz do 2.9 niż 2.0. Drugą sprawą jest to że 2.0 jak było katowane to może być lekko zużyte z racji swojej mniejszej mocy (żeby lepiej jechało trzeba używać większych obrotów). Coś w deseń jak opisywałeś e39 2.0
Koniu napisał(a):Masz jakieś zdjęcia dla nas? Bo jestem ciekawy
Barol napisał(a):Citroen Xsara Picasso,Daewoo Nubira Kombi,Opel Omega B sedan/kombi,Peugeot 406 sedan/kombi,Renault Scenic.
Vermin napisał(a):Zróbmy tak:
[link do oferty na Olx wygasł] ... a483e5d0ca
Wpadnij na te ogłoszenia raz w tygodniu i zobacz tak jak powiedziałeś -> Ile osób takie samochody ogląda, a ile je kupuje. Podejrzewam że gdy zobaczysz do jakiego pułapu wyświetleń dojdzie zanim ktoś je kupi lub właściciel zrzuci ogłoszenie to się przerazisz. I wtedy powiedz mi że każda z nich jest w takim stanie że każdy odwracał się na pięcie.