Samochód (Hatchback(3d)/Coupe/Sport) do 5/6 tyś.

21 Maj 2016, 17:02

= Budżet - 5000/6000 tyś. zł.
= Rejon - Małopolska
= Użytkowanie - Miasto/Trasa - wieczorne świrowanie ze znajomymi - jakieś zabawy na starym lotnisku (drift itp.) - wypady z dziewczyną - dobra baza do tuningu (wizualnego głownie jak będzie 100KM+). Fajną sprawą było by też jeżeli dało by się dołożyć LPG do kupionego samochodu lub ewentualnie kupić już z LPG :naughty:
= Własne potrzeby - Głownie zależy mi na tym żeby auto posiadało elektryczne szyby/klimatyzacja/wspomaganie/ABS może być ale nie musi
Grzybu77
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 17 12 2015
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: BMW E36 316i
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

21 Maj 2016, 17:16

Honda Civic V/VI wszystkie silniki w porządku
Toyota Accord V j/w
Rover 216 1.6
Renault Megane I 1.6/2.0
Citroen Xsara 2.0

Ale jak do driftu to najlepiej jakieś BMW chociaż ciężko będzie z fajnym silnikiem w tym budżecie.
Może:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

21 Maj 2016, 18:33

Do "driftu" tzn. do nauki, prawo jazdy mam od jakiś 6 mc? Więc na razie drift do pojęcie względne :D Z tego co przeglądałem tak internet to natknąłem się właśnie na Honde Civic VI generacji z silnikiem 1.5 VTEC-E i opinie miała na autocentrum nie najgorsze że nie pali dużo itd. A jak z założeniem do tego gazu? Co do reszty samochodów do zastanwiałem się też Na Citroenem Saxo VTS lub Xarą też VTS A co do Accorda to nie myślałem że w tych pieniądzach się go kupi :ok:
Grzybu77
Nowicjusz
Awatar użytkownika

21 Maj 2016, 18:43

Accorda V z początku produkcji powinieneś wyrwać z tej górnej belki budżetowej.
Civic z VTECiem fajne autko jak na początek,bezawaryjne (jak nie zajechana), silnik rzeczywiście mało pali.

LPG wszystkie przyjmują bez najmniejszego problemu.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

21 Maj 2016, 19:07

To myślę że będę szukał Civica :) Dzięki za pomoc Kieł
Grzybu77
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaguar E-Type Roadster
    E-Type to prawdziwa ikona motoryzacji i prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalny model w historii Jaguara. Jego smukła sylwetka z długą maską i niewielką kabiną od 1961 roku cieszy oko pasjonatów motoryzacji. Samochód ...