Samochód który daję frajdę (30-60k)

14 Sty 2021, 04:01

Witam serdecznie,
Poszukuję samochodu dla siebie (woj Dolnośląskie)
Sam mam bardzo małe pojęcie jeżeli chodzi o motoryzację, więc pomyślałem, że lepiej będzie zapytać i odsiać modele, które nie będą odpowiednie i wtedy dopiero szukać konkretnych ogłoszeń.
Auto nie będzie robiło wielu kilometrów rocznie(pewnie w okolicach 10 tyś km rocznie), miasto może w 30%(przynajmniej na obecną chwilę)
Chciałbym mieć po prostu banana na twarzy za każdym razem kiedy będę do niego wsiadał.
Z modeli które znalazłem i mam wrażenie, że w jakimś stopniu się w to wpasowują:
Ford Fiesta ST
Ford Focus ST
Alfa Romeo Giulietta
Mazda 3 hatchback
Wersje raczej w okolicach 170km
Dodatkowo jeżeli ktoś zajmuję się tutaj pomocą przy zakupie, ocenie auta już na miejscu to bardzo chętnie zapłacę za pomoc.
To taki totalnie początkowy zarys, chętnie poznam waszą opinię
KrystianDDD
Obserwowany

14 Sty 2021, 14:03

Golf VI R/ Audi S3 8P
Civic VIII Type R
Renault Megane RS
demirbiras
Zaawansowany

Prawo jazdy: 14 08 2009
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Astra H
Silnik: 1,8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Renowacja, naprawa podsufitki w samochodzie - instrukcja
    Naprawa podsufitki w samochodzie wymaga od nas trochę pracy i myślę że większość osób wiedząc jak to zrobić poradziła by sobie z takim problemem. Opiszę jak naprawić podsufitkę od której zaczyna odpadać materiał ...