Samochód "lekko terenowy" do 30 tyś złotych

31 Paź 2009, 18:07

Witam,

Poszukuję samochodu w cenie około 30 tysięcy złotych, samochod na codzień będzie używany w mieście ale w okresie wakacji wybiore się nim w lekki teren w bieszczadach :)

Oczekuje samochodu niezawodnego, silnik do 2.0,

Rozglądałem się trochę i moimi faworytami są Tuscon i RAV4, co o nich możecie powiedzieć lub może doradzicie mi inny samochód?

Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez skarpetki, 01 Lis 2009, 19:35, edytowano w sumie 1 raz
skarpetki
Nowicjusz

Miejscowość: Mysłowice

01 Lis 2009, 01:48

Grand Vitare poszukaj za 30 można już coś znaleźć, większych silników się nie bój bo często palą mniej niż maleństwa zwłaszcza w ciężkich samochodach.
jak dla mnie Rav to konstrukcyjna pomyłka w teren żaden się nie nadaje :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

07 Lut 2010, 18:13

dlaczego do 2.0?
Colicab
Nowicjusz

Miejscowość: spod auta

07 Lut 2010, 21:25

Toyota ravka-typowy suvak,ktorego żywiolem nie jest i nie będzie błoto i bezdroza.Za to kapitalnie sprawdza się w ruchu miejskim.Bardzo popularna chyba jednak głownie wsród młodych ludzi.Dość bezpieczne i twałe auto.Terenówkę udaje z duzym powodzeniem.
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

14 Lut 2010, 01:34

milutki5 napisał(a):Toyota ravka-typowy suvak,ktorego żywiolem nie jest i nie będzie błoto i bezdroza.Za to kapitalnie sprawdza się w ruchu miejskim.Bardzo popularna chyba jednak głownie wsród młodych ludzi.Dość bezpieczne i twałe auto.Terenówkę udaje z duzym powodzeniem.
drewniany, bezplciowy oblech predzej
Colicab
Nowicjusz

Miejscowość: spod auta

14 Lut 2010, 16:58

RAV 4 nie sprawdzi się w terenie, prędzej Tuscon albo faktycznie ta Grand Vitara, tylko że Hyundai będzie nowszy i z lepszym wyposażeniem niż Vitara za 30tys... Bo tyle na dobrą Grand Vitarę może być ciut mało.
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...