Samochód Marzeń-Kup i zrób

12 Sty 2014, 08:21

Czy na forum są fani tego programu? Wg mnie jest świetny, coś na podobę Fanów Czterech Kółek, tu jednak wszystko dzieje się w Polsce gdzie ludzie oddają mechanikowi samochód do zrobienia :)
Mechanik ma na to przeznaczone 6 tyś zł, bardzo fachowe porady, można się wiele wiele nauczyć!
Stworek
Początkujący

Miejscowość: Mława
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Opel Astra
Silnik: 1.4 8v
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

15 Kwi 2014, 14:08

Witam ja tez bardzo lubie ten program. Dobrze, że jest ktoś kto się zajmuje starszymi autami
Marek00
Nowicjusz

Auto: Fiat 126p ;)

03 Cze 2014, 11:33

Jasne że są fani, ja mam wszystkie odcinki pościągane, nieraz sobie oglądam, duzo sie mozna nauczyc i dowiedziec, Moim zdaniem to najlepszy program na tvn turbo oby trwał jaknajdluzej.
Dj Kris
Nowicjusz

Zdjęcia: 6
Miejscowość: Przasnysz [Mazowieckie]

08 Paź 2014, 07:55

Odświeżając temat, ma ktoś może dostęp w internecie do wszystkich odcinków? Szukałem na youtube to tylko znalazłem ten z Range Roverem..
Stworek
Początkujący

Miejscowość: Mława
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Opel Astra
Silnik: 1.4 8v
Typ: Hatchback

23 Paź 2014, 15:25

Też właśnie szukam, bo program pierwsza klasa. Podłączam się do prośby o udostępnienie odcinków. Szukałem na tvnplayer, ale nie ma:/
bartolomez
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 11 1981
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Citroen Xsara VTS
Silnik: 2.0 163KM
Typ: Sport/Coupe

24 Paź 2014, 18:53

Też się nisko kłaniam , szukałem Gaza 69 :) .
kolargol
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Auto: mercedes
Silnik: disel
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Prowadzenie samochodu na głodzie
    Wielu kierowcom zdarza się prowadzić samochód, odczuwając głód, co skutkuje zmęczeniem oraz obniżoną koncentracją. Żeby tego uniknąć, część osób decyduje się na jedzenie w samochodzie, co jest równie ...

27 Paź 2014, 19:07

Ten program jednak jest na player.pl. Na początku źle szukałem, bo myślałem, że nazywa się "Kup i zrób" i na literce K skończyłem poszukiwania. Znajdziecie je tutaj http://player.pl/programy-online/samochod-marzen-kup-i-zrob-odcinki,918/. Niestety są reklamy.
bartolomez
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 11 1981
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Citroen Xsara VTS
Silnik: 2.0 163KM
Typ: Sport/Coupe

22 Sty 2015, 01:30

Potwierdzam jeden z niewielu programów które chętnie oglądam. Sam chętnie bym wziął udział ze swoim E46 bo mam parę rzeczy do zrobienia :) Tylko czy można by go potraktować już jako kultowego klasyka :)
radek102
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 06 07 2006
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E46
Silnik: 1.8 CI
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna