Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike napisał(a):Ale czemu się od razu burzysz? My tylko wyraziliśmy swoją opinię o tym aucie, pewne wątpliwości, a Ty od razu, że kolega się zna i że wszystko jest w ori... No i fajnie, ze nie umknął jego uwadze wylizany silnik
rz21 napisał(a):Poza tym gdy oględziny przejdą pozytywnie, to wtedy autodna itd. , co dostarczy szczegółowych informacji.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
andrewb25 napisał(a):Przez pół roku pytań , poszukiwań i nic to i za kolejne pół roku też nic nie kupisz.
andrewb25 napisał(a):Poźniej takie wały wychodzą i ludzie są dymani przez nieuczciwych raporto-dostawcom lub nieuczciwych youtuberów.
I mamy takie coś[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
andrewb25 napisał(a):teraz to sobie najlepiej siądź na 4 literach i nie wychodź z domu.
Przez pół roku pytań , poszukiwań i nic to i za kolejne pół roku też nic nie kupisz.
Mojemu koledze to już 120 samochód sprowadzam, który oczywiście kupuje a jak przyjeżdża i wszystko pasuje i znowu nie schodzę 3000 w dół to też nie kupuje. Po nim przyjeżdża następny klient i w 1 minutę i 15 sekund podejmuje decyzję na tak. Wiesz to taki typ człowieka..... chce dobre za pół darmo albo żeby przywieźć i sprzedać ze stratą bo on kupuje. Takich ludzi wiele.
andrewb25 napisał(a):A jakże raporcik obowiązkowo.
Poźniej takie wały wychodzą i ludzie są dymani przez nieuczciwych raporto-dostawcom lub nieuczciwych youtuberów.
I mamy takie coś[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
rz21 napisał(a):że ta generacja volvo nie posiada niestety tak przydatnej funkcji jak autohold.
rz21 napisał(a):Jeżeli bylibyście jeszcze byli na tyle wspaniali i napisali mi coś o systemie dźwiękowym występującym w tym modelu (za wiele informacji nie znalazłem) oraz wartych uwagi modyfikacjach to byłbym bardzo wdzięczny
rz21 napisał(a):Dzisiaj przeglądałem portale, ale nie trafiłem na nic ciekawego.
Jestem jednak zwolennikiem poczekania dłużej i dokonania dobrego zakupu, niż szybko i byle jak.