Witam. Aktualnie posiadam renault Scenic I 1.6 LPG. Nadeszła chwilą przesiąść się na coś "nowszego". Widzę że ceny aut poszły w górę, a budżet ograniczony myślę że 15k- max 20k mogę przeznaczyc. Kierując się bardziej w stronę 15k. Dziennie robię 100 km. Trasa 99%. Zastanawiam się nad LPG chociaż diesel też może być. Wstępnie znalazłem coś takiego [link do oferty na Olx wygasł] Mój rejon to województwo Wielkopolskie - gniezno. Może ktoś coś pomoże znaleźć. Bo już głową boli od szukania.
Megane 3 1.6 benz spoko. Czy akurat ten egzemplarz to nie wiem, jak masz blisko to podjedź. Wydaje mi się, że trochę tanio, ale może to przez przebieg bo dwójka z przodu wielu odstrasza i trzeba cenę zaniżać
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Mitsubishi e-Evolution Concept MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.