Witam. Aktualnie posiadam renault Scenic I 1.6 LPG. Nadeszła chwilą przesiąść się na coś "nowszego". Widzę że ceny aut poszły w górę, a budżet ograniczony myślę że 15k- max 20k mogę przeznaczyc. Kierując się bardziej w stronę 15k. Dziennie robię 100 km. Trasa 99%. Zastanawiam się nad LPG chociaż diesel też może być. Wstępnie znalazłem coś takiego [link do oferty na Olx wygasł] Mój rejon to województwo Wielkopolskie - gniezno. Może ktoś coś pomoże znaleźć. Bo już głową boli od szukania.
Megane 3 1.6 benz spoko. Czy akurat ten egzemplarz to nie wiem, jak masz blisko to podjedź. Wydaje mi się, że trochę tanio, ale może to przez przebieg bo dwójka z przodu wielu odstrasza i trzeba cenę zaniżać
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
[K-VAN] Doblo I 1,6 / Partner I 1,6 / Kangoo I 1,6 / Caddy III 1,6 Podstawowe kryteria zestawienia: - osobowy kombivan - silnik benzynowy o mocy ok. 100KM - modele z okolic 2005 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Doblo I 1,6 - 103KM - Peugeot Partner I 1,6 - 109KM - Renault Kangoo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.