Dzięki Barol 307 tez wygląda ciekawie. Wiem, ze nie należy się sugerować rocznikiem, ale chciałbym trochę tym samochodem pojeździć . A co powiecie na taką Vectrę C, polski salon itp, tylko niestety silnik 1,6.
Po pierwsze domyśl się ile taka Vectra pali przy takiej mocy i jak to (nie) jedzie.. Po drugie opcja szukaj nie boli, nie wierzę że jesteś aż tak leniwy że nie chce Ci się sprawdzić opinii o tym silniku, na tym forum chociażby..
Motor Show 2012 / relacja Wydarzenie zrealizowano w nowej formule łącząc wystawę motoryzacyjną z bogatym programem wydarzeń towarzyszących. Poznańskie wydarzenie obfitowało w premierowe pokazy samochodów, a furorę robiły stoiska na których ...
Vectra z mojego miasta Ten gość to niezły magik Na podwórku stoi kilka rozbitych aut a zaraz obok znajduje się zwykły murowany garaż gdzie jawnie (przy otwartych drzwiach) odprawiane są cuda za pomocą spawarki i młotka. Nie polecam
No to widzę, że jest coraz ciekawiej. Wyglądał mi na osobę prywatną. Kolejny link. Zdjęcia może trochę kiepskie, zastanawia mnie kierownica, czy nie jest zbyt zużyta na jak 170 kkm?
Cena mnie zastanawiała, ale wolałem zapytać. Zastanawia mnie jeszcze ten, choć cena jest trochę za wysoka jak na te usterki do zrobienia. Czy warto w ogóle oglądać? Bo ta utarta mocy na 1-2 min, to będzie wałek? olx.pl/oferta/opel-vectra-2003-CID5-ID8igFt.html#40397abb21
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.