Samochód nietuzinkowy do 7k

11 Lis 2017, 00:55

Cześć, planuję w lutym-marcu kupić swój, własny pierwszy samochód. Dlatego już teraz chciałbym zorientować się w temacie i potem kupić coś fajnego, co nie jest łatwo spotkać na drodze, co ma duszę i będzie trzymało cenę jeśli zdecyduję się za parę lat sprzedać.

Zależy mi na komfortowym wyposażeniu, najlepiej klima (może być manualna), wygodne fotele i miękkie zawieszenie. Jeśli chodzi o wersję nadwozia, to wolałbym by to był sedan. Podobają mi się samochody ze złączoną linią świateł z tyłu.

Przeglądałem ogłoszenia i w zasadzie z moim opisem można trafić na jakiegoś youngtimera. Dla mnie głównie niemieckie auta odpadają. Oczywiście, takie BMW w latach 70' czy 80' tworzyło piękne samochody, natomiast w tym budżecie nie chcę trafić na minę, a tu niebezpieczeństwo jest największe.

Z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi :)
dexapini9
Obserwowany

Auto: Jeszcze nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Jak marki premium zmieniają motoryzację
    Niegdyś rola producentów samochodów ograniczała się niemal wyłącznie do produkowania aut. Ale to już przeszłość. Dzisiaj największe marki nie tylko dają nam coraz bardziej zaawansowane pojazdy, ale również ...