Samochód nietuzinkowy do 7k

11 Lis 2017, 00:55

Cześć, planuję w lutym-marcu kupić swój, własny pierwszy samochód. Dlatego już teraz chciałbym zorientować się w temacie i potem kupić coś fajnego, co nie jest łatwo spotkać na drodze, co ma duszę i będzie trzymało cenę jeśli zdecyduję się za parę lat sprzedać.

Zależy mi na komfortowym wyposażeniu, najlepiej klima (może być manualna), wygodne fotele i miękkie zawieszenie. Jeśli chodzi o wersję nadwozia, to wolałbym by to był sedan. Podobają mi się samochody ze złączoną linią świateł z tyłu.

Przeglądałem ogłoszenia i w zasadzie z moim opisem można trafić na jakiegoś youngtimera. Dla mnie głównie niemieckie auta odpadają. Oczywiście, takie BMW w latach 70' czy 80' tworzyło piękne samochody, natomiast w tym budżecie nie chcę trafić na minę, a tu niebezpieczeństwo jest największe.

Z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi :)
dexapini9
Obserwowany

Auto: Jeszcze nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Poskramiacz śniegu z 1934 roku - Skoda Popular
    Czeska marka rozwijała przemyślane i skuteczne sposoby na radzenie sobie z dużym śniegiem i trudnym zimowymi warunkami już ponad osiemdziesiąt lat temu. Znany model POPULAR dokonał podczas zim lat 30 wielu spektakularnych ...