Ogólnie to spodobał mi się ten renault podany przez Barola[link do Otomoto wygasł] jest ode mnie oddalony o 100km ale szukam jeszcze czegoś ciekawego, proszę o propozycję co byście wybrali za 10k. Dodam że nie będę jeździł jakoś specjalnie dużo od 7-10 tys rocznie.
Ta meganka fajnie wygląda i przebieg może być autentyczny ale radzę to sprawdzić bo auto ściągnięte przez handlarza z Niemiec a tacy dealerzy cwaniaczki lubią cofać licznik. Ale poza tym i tak wypada wziąć ją do warsztatu na przegląd.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Hybrydowa klasa luksusowa – przegląd rynku premium Samochody hybrydowe zyskują coraz większą popularność, a marki premium bynajmniej nie pozostają tu wyjątkiem. W ofercie tego segmentu z roku na rok pojawia się coraz więcej modeli z napędem hybrydowym. Rynek samochodów ...
Dzięki Barol, podoba mi się ta Astra i myślę niedługo przejadę się ją obejrzeć. A co powiecie na: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Te oferty są w promieniu 50 km od mojej miejscowości ( mieszkam w okolicy Zakopanego) więc będę mógł przejechać się nawet jutro.
Sory że tak męczę, ale chę się mniej więcej zorientować czego unikać i później dopiero jeździć i sprawdzać. Co sądzicie o tym : [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] Tego Puga trochę się obawiam bo ma duży silnik a chciałbym jeździć w miarę ekonomicznie.
Ostatnio edytowany przez amavet07, 10 Maj 2014, 20:59, edytowano w sumie 1 raz
Co powiecie na taką astre [link do oferty na Olx wygasł]? Odpowiada mi ze względu na niskie opłaty, ale jak z osiągami, awaryjnością? Chodzi mi o to czy nie będzie za bardzo mułowata.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.