Ogólnie to spodobał mi się ten renault podany przez Barola[link do Otomoto wygasł] jest ode mnie oddalony o 100km ale szukam jeszcze czegoś ciekawego, proszę o propozycję co byście wybrali za 10k. Dodam że nie będę jeździł jakoś specjalnie dużo od 7-10 tys rocznie.
Ta meganka fajnie wygląda i przebieg może być autentyczny ale radzę to sprawdzić bo auto ściągnięte przez handlarza z Niemiec a tacy dealerzy cwaniaczki lubią cofać licznik. Ale poza tym i tak wypada wziąć ją do warsztatu na przegląd.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Brak snu to jak nadmiar alkoholu u kierowcy Powodów zmęczenia i niewyspania może być wiele, przede wszystkim jednak to brak odpowiedniej ilości snu. Zachowania zaspanej osoby za kierownicą są równie niebezpieczne jak tej kierującej pojazdem pod wpływem ...
Dzięki Barol, podoba mi się ta Astra i myślę niedługo przejadę się ją obejrzeć. A co powiecie na: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Te oferty są w promieniu 50 km od mojej miejscowości ( mieszkam w okolicy Zakopanego) więc będę mógł przejechać się nawet jutro.
Sory że tak męczę, ale chę się mniej więcej zorientować czego unikać i później dopiero jeździć i sprawdzać. Co sądzicie o tym : [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] Tego Puga trochę się obawiam bo ma duży silnik a chciałbym jeździć w miarę ekonomicznie.
Ostatnio edytowany przez amavet07, 10 Maj 2014, 20:59, edytowano w sumie 1 raz
Co powiecie na taką astre [link do oferty na Olx wygasł]? Odpowiada mi ze względu na niskie opłaty, ale jak z osiągami, awaryjnością? Chodzi mi o to czy nie będzie za bardzo mułowata.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.