Witam Poszukuję samochodu do 10 tyś zł, mieszkam w województwie małopolskim, więc najlepiej by było aby znaleźć coś w tym rejonie. Samochód będzie użytkowany w krótkich trasach, sporadyczne do jazdy w mieście. Samochód ma być moim pierwszym pojazdem, nie musi być duży zależy mi na ekonomicznej jeździe i taniej eksploatacji. Wolałbym wersję 4/5 drzwi. Do tej pory spodobały mi się takie samochody jak: Seat leon I Audi a3 Rover 45 Co do silników to nie wiem jakie mogą być odpowiednie. Nie znam wielu modeli także proszę o opinie oraz wasze propozycję. Dziękuję.
Dzięki za pomoc Jakiego silnika szukać w przypadku Rovera aby było w miarę ekonomicznie? Jak wygląda sprawa z częściami i awaryjnością bo nie chciałbym kupić skarbonki i i odwiedzać non stop mechanika.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Audi S8 "Samochodem roku 2013" na Ukrainie Audi S8 zdobyło prestiżowe wyróżnienie na Ukrainie. W klasie luksusowych limuzyn przyznano mu tytuł "Samochodu roku 2013". Werdykt podjęło jury składające się z ekspertów w dziedzinie motoryzacji i osób ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.