5l..? Nie ma takiego. No może w folderach producentów... Mam prośbę,żebyś doprecyzowała trochę swoje oczekiwania wobec auta,bo teraz jest zbyt ogólnie. Wiadomo,że auto będzie małe ale np co ma mieć na wyposażeniu,ile ma mieć drzwi,tanie części czy niekoniecznie itp... Czekamy!
Jak to nie ma takiego jak wszyscy mówią, że ich auto pali 5l. Samochód byleby nie był kombi, może być diesel lub benzyniak, najważniejsze aby mało spalał i był mało awaryjny, bo zamierzam dojeżdżać do pracy dziennie 120km. Dziękuję
Octavia była by dobrym wyborem Silniki nie do zajechania gdy Się o nie dba możesz też szukać Golfa IV lub bore tez z tym silnikiem bora to wersja sedana Golfa Golf i Octavia mają w sumie jedno podwozie i silniki astra II 1.7?
Wszyscy mówią, że ich auto pali 5l tylko aby wkurzyć sąsiada i że jakie mają świetne auto co oczywiście jest nieprawdą. Najczęściej to są osoby z VW, Audi i Skoda
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Instalacje gazowe IV generacji – tzw. sekwencyjne Obecnie jest to najczęściej montowany typ układów zasilania LPG, tak zwana instalacja sekwencyjna. Niewiele droższa od dwóch poprzednich, bo kompletna wraz z montażem kosztuje co najmniej 1800 zł; warto wydać ...
W takim razie proponuję za tę kasę Renault Clio z silnikiem 1,5 dci. To mistrz ekonomii w spalaniu. Na trasie spokojnie można zejść do 4l/100km. Rocznik też będzie relatywnie młody. przykładowy link [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
KaliGM napisał(a):tylko najlepiej by był po wymianie wtrysków bo jak padna to kosztuja sporo,
Jak..? To znaczy że chciałbyś wymieniać już zawczasu dobrą listwę CR ??? Silnik 1,5 dci to lepsza konstrukcja niż 1,9 dci. lejąc paliwo tylko na "normalnych" stacjach koncernowych ,nic nie powinno się dziać z wtryskami. Żony Clio II (2005) z tym silnikiem ma 320 tys km. i pierwsze wtryski.
Ja Mam Clio i moja Siora, Ona ma dłuzej bo od 2 lat i spisuje Się dobrze, tylko z elektryką z tego co wiem to były problemy, bezpieczniki Się ciągle Przepalały i coś tam padało ale nie pamiętam co. Zawieszenie dobre jak na nasze drogi głośno w kabinie zaczyna Się robić dopiero od 120/h
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.