REKLAMA
Witam,
Poszukuję małego oszczędnego auta.... pod Lpg
Wstępnie padło na Ibizę III generacji rocznik 2006-2008
Zastanawiam się nad 2 wersjami silnikowymi 1.4 mpi 86 km produkowaną od 2006 r i 1.6 mpi 105 km na łańcuchu sam nie wiem która jest trwalsza ?
Do 1.6 mpi chyba wchodzi wieksza butla lpg - 53 L 1.4 - 42 L
Generacja IV rocznik 2008 jest już sporo droższa i mniej mi się podoba... (głównie wnętrze)
Raczej jeżdżę sam czasami w 2 osoby, 3-4 osoby to już raczej sytuacje awaryjne 1-2 razy w roku
Rocznie robię 18-25 tkm
Dziennie trasa 30 km miasto 20 km
Raz w tygodniu trasa ok 100 km
Co 3 tydzień trasa ok 500 km
Chciałbym kupić auto w benzynie i założyć lpg ewentualnie z kilkuletnia instalacja.... boje się sprowadzanych samochodów z lpg..... mogą posiadać bardzo duże przebiegi i to jeszcze na lpg.... .....
Na całość z instalacją lpg chciałbym wydać 10-15 k za mniej to już raczej nic dobrego nie będzie... ma być ekonomicznie bez dużej utraty wartości.... ale wraków też nie preferuje
Wymagania: Climatronic, 5 drzwi....chociaż okazyjny cenowo 3 drzwiowy mógłby być...
Boję się, żeby samochód nie był kradziony.... i zabrany lawetą z podwórka ..... ani pieniędzy, ani samochodu...
Znalezione oferty:
1.6
1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- jestem z kuj-pom ok 450 km wiec kawałek jest.... brak ważnych tablic ;/ i sportowe zawieszenie raczej chciałbym wymienić
2. [link do oferty na Olx wygasł]
3. [link do oferty na Olx wygasł]
1.4
4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
5.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
6. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
7. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jakieś opinie o ww. samochodach ?