Witam, mam forda focusa 1.8 tdi z 2001r. od około tyg raz na jakiś czas mi dziwnie "klekocze" w silniku. Dzisiaj samochód mi 2x zgasł na luzie a następnie rzucał do końca drogi tak jak by się dławił. Samochód mam nieco ponad miesiąc i zamontowałem w nim car audio nie duże tydzień po zakupie auta. Ma ktoś jakiś pomysł co może się dziać ? Każdego kogo pytam mówi mi że to mogą być wtryski, a mój ojciec jest przekonany że to wina audio. Dodam jeszcze że silnik chodzi jak by był nowy i odpala za 1 razem
Może mają cna myśli audio autorowi chodziło o słaby akumlator i stad przerywanie,jednak objawy byłyby też inne. Skoro filtry wymienione,to również obstawiam wtryski,udaj się do warsztatu aby to po prostu sprawdzili.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Jakie systemy zautomatyzowanej jazdy znajdziemy w samochodach? Science fiction czy całkiem nieodległa przyszłość? Samochody autonomiczne fascynują miłośników technologii od lat, a Ci, w żyłach których płynie benzyna, patrzą na nie sceptycznie. Pewnym jest jednak, że zaawansowane ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.