Witam, mam forda focusa 1.8 tdi z 2001r. od około tyg raz na jakiś czas mi dziwnie "klekocze" w silniku. Dzisiaj samochód mi 2x zgasł na luzie a następnie rzucał do końca drogi tak jak by się dławił. Samochód mam nieco ponad miesiąc i zamontowałem w nim car audio nie duże tydzień po zakupie auta. Ma ktoś jakiś pomysł co może się dziać ? Każdego kogo pytam mówi mi że to mogą być wtryski, a mój ojciec jest przekonany że to wina audio. Dodam jeszcze że silnik chodzi jak by był nowy i odpala za 1 razem
Może mają cna myśli audio autorowi chodziło o słaby akumlator i stad przerywanie,jednak objawy byłyby też inne. Skoro filtry wymienione,to również obstawiam wtryski,udaj się do warsztatu aby to po prostu sprawdzili.
Volkswagen Touareg I Touareg to duży SUV klasy średniej-wyższej, bezpośredni konkurent m.in. Mercedesa ML i Toyoty Land Cruiser. Konstruktorzy z Wolfsburga postawili na luksus i to, co teoretycznie w terenówce powinno być najważniejsze, ...
Które kontrolki w samochodzie zwiastują problemy? Kontrolki znajdujące się na desce rozdzielczej samochodu mogą pełnić funkcje ostrzegawcze, informacyjne i alarmujące. W przypadku większości z nich wiadomo, co należy zrobić w momencie, gdy się zaświecą. Zdarzają się jednak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.