Samochod silnik wazne

19 Lip 2015, 17:57

witam, mam owy problem kupilem w piatek samochod, zapewniano mnie ze jest bez wypadkowy, ja ogolnie po wlasnych ogledzinach uznalem ze jest inaczej najbardziej zastanawia mnie maska ( i te spawy na zlaczeniach ...)

moje pytanie siega silnika, nie wiem co to ma byc, owiniete tasma izolacyjna co sie stanie jak ona sie odklei, i do czego ten przewod jest ??? zrobilem juz tym autem 500 km w 2 dni jak narazie chodzil idealnie ... sprawdzalem maske nigdzie lutowan nie ma lecz te dwa spawy boczne pod maska na srubach mnie martwia i ta tasma oraz nie widze nigdzie bagnetu ... chcialem sprawdzic jak tam olej
Ostatnio edytowany przez HOSToRIDER, 19 Lip 2015, 18:27, edytowano w sumie 1 raz
HOSToRIDER
Początkujący

Prawo jazdy: 11 05 1993
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: ford
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

19 Lip 2015, 17:59

nie moge cos dodac zdjec tutaj poda mi ktos jakas strone ?? z latwym dodawaniem potrzebuje naprawde do jutra pomocy poniewaz we wtorek jade za granice 1000 km i ne chchial bym lawety

[link wygasł]

[link wygasł]

[link wygasł]
[link wygasł]
HOSToRIDER
Początkujący

Prawo jazdy: 11 05 1993
Przebieg/rok: 17tys. km
Auto: ford
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2014

19 Lip 2015, 18:34

HOSToRIDER napisał(a): nie widze nigdzie bagnetu ... chcialem sprawdzic jak tam olej

Odkręć korek wlewu oleju - niektore auta/silniki mają miarkę razem z korkiem..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Mirage
    Mitsubishi Mirage jest produkowany od marca 2012 roku w nowej fabryce Mitsubishi w "Laem Chabang Industrial Estate " w prowincji Chonburi w Tajlandii – trzecim zakładzie firmy MMC w tym strategicznym państwie – ...