Samochód terenowy do 18 tys

12 Cze 2010, 15:19

Witam. Poszukuję terenówki do 18 tys zł. Chcę aby była bezawaryjna, dobrze sprawowała się w terenie i żeby była min 5 osobowa. Bardzo bym prosił o jakieś dobre propozycje spełniające te kryteria. Z góry dziękuje!
beybe
Początkujący

Miejscowość: Limanowa

12 Cze 2010, 15:23

Pierwsze auto które przyszło mi na myśl to Opel Frontera i tego moge Ci śmiało polecić.
np [link do oferty na Allegro wygasł]
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Cze 2010, 02:22

barol91 napisał(a):Pierwsze auto które przyszło mi na myśl to Opel Frontera

jeśli proponujesz jako auto bezawaryjne i robiące w terenie to..... nie myśl :mrgreen:
co do bezawaryjnych to wszystko zależy od stanu technicznego w jakim kupisz, jeśli o dobre sprawowanie w terenie to zależy co to dla ciebie teren ;)

jeśli juz Opel to nie frota tylko Monterey, jest to xero bardzo dobrego isuzu troopera
jeśli co innego to, Nissan Patrol, Mercedes G (choć w tych pieniążkach będzie trudno), możesz tez poszukać jakiegoś TLC ale 28 to co najwyżej 70 będzie :neutral:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

17 Cze 2010, 20:32

Ja to oczywiście polecam stytanego. Może nie jest królem bezdroży ale w lekkim terenie daje radę a do 18 kawałków to już się coś niezłego wyhaczy. :wink:

[ Dodano: Czw Cze 17, 2010 20:34 ]
styranego nie stytanego :oops: nissan terrano II
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Skoda Octavia Green E Line - CEZ ją przetestuje
    Dwa modele SKODY Octavii Green E Line pierwszych całkowicie elektrycznych samochodów, zostaną poddane testom przez przedsiębiorstwo energetyczne. SKODA, w celu sprawdzenia możliwości flotowych na swoim nowym, elektrycznym ...