Samochód typu pick-up do 6-8 tys. zł

20 Lis 2013, 11:21

witam, poszukuję samochodu do przewożenia sprzętu, najlepiej typu pick-up. ewentualnie może być to pojemny van ( w stylu f. galaxy, vw sharana itp. ). najlepiej jakbym zmieścił się w kwocie do 6-8 tys. fura powinna być możliwie najmniej awaryjna, a w przypadku naprawy żeby tanio można było dorwać części. no i oczywiście możliwie jak najbardziej ekonomiczna z silnikiem najlepiej do 2l. na razie nie mam swojego typu, proszę o opinie wraz z uzasadnieniem. pozdro
cezar
Nowicjusz

Auto: nie mam

20 Lis 2013, 11:47

A może niekoniecznie pick-up, tylko coś w stylu Peugeot Partner, VW Caddy? Jeśli pick-up, to może znajdziesz jakiegoś VW transportera w takiej wersji.
Ander
Początkujący

Prawo jazdy: 05 05 2008
Przebieg/rok: 26tys. km
Auto: Suzuki Swift
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

20 Lis 2013, 13:21

także myślałem o tego typu autach, chociaż mam wątpliwości czy ich bagażniki będą wystarczająco pojemne. ale wezmę je pod uwagę.
cezar
Nowicjusz

Auto: nie mam

20 Lis 2013, 14:48

Dość dużą skrzynię ma Felcia Pickup, ale szybko siada. W tej cenie dostaniesz niezajechaną w dieslu.
Zdjęcie
mstrucz
Aktywny

Miejscowość: Gdynia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Czarne paski i kropki na krawędziach szyby samochodowej
    Obecnie chyba wszystkie szyby samochodowe głównie czołowe ale też tylne i rzadziej boczne mają obwódkę w postaci czarnego szerokiego paska, a na jego wewnętrznej stronie są kropki różnej wielkości. Zastanawialiście ...