[6,5 - 10tys] Samochód, ubezpieczenie.. - all

14 Sty 2017, 15:15

Witam, przeglądam od kilku dni to forum ale nie znalazłem tematu zbliżonego do mojego.
Bardzo bym prosił, o polecenie mi w cenie do:
[list=]
[*]6,5tys zł
[*]10tys zł
[/list]
samochodu wraz z oponami zimowymi, opłatami - ogólnie wszystkim co trzeba dokupić do samochodu
Zależy mi aby samochód był w LPG, był to sedan 4/5 drzwiowy, rok produkcji po 2000r. oraz bezwypadkowy i nie uszkodzony, zależy mi również żeby koszt eksploatacji nie był jakiś duży, oraz jego wygląd był nienaganny.

Tak przeglądałem i to co znalazłem sam, to:
- Astra G
- Mondeo MK3
- A4
- Passat B5 przedlift

Proszę o propozycje i z góry przepraszam jeżeli podobne tematy już były
Pozdrawiam
Teglo
Obserwowany

Prawo jazdy: 26 03 2017
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam

14 Sty 2017, 16:44

Rocznikiem się nie jeżdzi :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Sty 2017, 17:03

Teglo napisał(a):Zależy mi aby samochód był w LPG, był to sedan 4/5 drzwiowy, rok produkcji po 2000r. oraz bezwypadkowy i nie uszkodzony, zależy mi również żeby koszt eksploatacji nie był jakiś duży, oraz jego wygląd był nienaganny.
zapomniałeś, że auto ma być od pierwszego właściciela, z przebiegiem max 200k, a najlepiej ok 180k bo nigdy nie wiadomo...
No i co rozumiesz przez bezwypadkowy? Ma być totalną serią, bo auto po drobnej stłuczce już jest out?
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Autocasco dla motocykla - o czym pamiętać
    Jazda motocyklem kojarzy się z radością i przyjemnością, jednak nie można zapominać o potencjalnych ryzykach i nieprzewidzianych sytuacjach, jakie się z nią wiążą. Aby finansowo zabezpieczyć się przed ich skutkami, warto ...
    Zniżki na ubezpieczenie OC samochodu - jak je zdobyć?
    Zakłady ubezpieczeń przy kalkulacji ceny ubezpieczenia OC biorą pod uwagę wiele czynników. To od nich uzależnione jest to, ile zapłacisz za OC. Jednym z ważniejszych czynników, jakie mają znaczenie, są zniżki ...