Kao napisał(a):Osobiście wolałbym dać mniej i sam np turbo zregenerować czy coś tam a przynajmniej wiem czym jeżdżę.
Tylko raczej na turbo to się nie skończy a ogniska korozji? wypalone wyświetlacze w Audi? albo łyse opony? Do tego pewnie rozerwane stołki, klima niedziałająca, sprzęgło wywalone, zużyte synchronizatory biegów itd.
Myślisz że ktoś zejdzie o 3-4 tys bo turbo niesprawne? a inne rzeczy robił na tip top?
Takie auta jak E36 mocniejsze, Civici, Focusy ST mk1 itd..jak ktoś ma dłużej i sporo w nie wkładał to raczej mało prawdopodobne że zejdzie poniżej dychy, jak ktoś ma rok i zaczyna się coraz bardziej sypać to szybko sprzedaje właśnie za 7-8k i wtedy jest problem bo wszystko trzeba naprawiać i auto skarbonka.
Oglądałem jakiś czas temu pod swoim kątem Audi TT 98 za 14900 - obraz nędzy i rozpaczy, także już widzę te Golfy, A3 itp 1,8T za 7 tys
U nas w kraju Golfy, A3, Leony TT itd + Ibizy uchodzą za auta sportowe z tym silnikiem, Passaty mniej ale one często są bardziej wyjechane, drogie zawieszenie i większe przebiegi
Z resztą niech autor szuka, ja obawiam się żę 1,9 tdi jest ciężko znaleźć w fajnym stanie za normalne pieniądze a co tu mówić o 1,8t
![Szczęśliwy :D]()