REKLAMA
Witam. Ma to być moje 1 auto. Zależy mi na tym aby było oszczędne (wchodzą w grę jedynie diesel lub benzyna + gaz), najlepiej klasy średniej ale niekoniecznie, oczywiście także awarie nie mogą zdarzać się notorycznie, minimum 100km, chciałbym także samochód maksymalnie do 98'.
Moje typy to:
Citroen c5 (mimo tego, że to francuz to dość dużo dowiedziałem się o tym modelu, nie jest awaryjny tak jak się o nim mówi, jest niby stawiany w czołówce bezawaryjności, do tego nawet mi się podoba, przestronny, oczywiście przez zawieszenie niesamowicie wygodny, a i spalanie na dobrym poziomie).
Audi a4 b5 (po 1 nie wiem czy w tej cenie kupie dobry egzemplarz, chociaż podobno silniki 1.9t sa silnikami ktorym nie straszny przebieg, a auto z zewnątrz jak i wewnątrz atrakcyjne, spalanie ok, części chyba też?)
Volvo s40 (ciężej kupić ale jest naprawdę ładne. Wewnątrz może trochę puste. NIe wiem jak strona bezawaryjności, silnika i spalania).
Ford Mondeo mk3 (jeden z moich faworytów. Za tą cenę powinno się chyba coś znaleźć choć możliwe, że się mylę. Ładny, wewnątrz także przypadł mi do gustu, silniki nieźle oceniane ale zastanawia mnie spalanie, różne chodzą opinie).
Podałem przykłady samochodów o których myślałem lecz jestem otwarty na każdą propozycję i na pewno rozważę wszystkie opcję, nie tylko tego typu samochodów.