Samochód z bajerem za 400 000 zł

09 Cze 2014, 07:48

HighwayStar napisał(a):@szybki Czy Twoje tablice to S5YBKI? =)

Tak moje wypożyczam je za drobna opłatą... :D
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

09 Cze 2014, 12:16

Kolego ,a to jednorazowy "interes" ,bo jak tak to bym nie przesadzał, wiesz ile kosztuje serwis chociażby M4? Już nie mówiąc o Astonie (to inna bajka). Mam dziwne wrażenie ,że szybko kupisz i jeszcze szybciej sprzedaż...
VladimirX2
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 10 1986
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: BMW 118
Silnik: 1.6 170KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Cze 2014, 12:24

No mówisz dobrze Vladimir. Części do takich aut są drogie.
Nie zdziw się autorze jak lampa do takiego Astona Martina będzie kosztować 1000zł.
BK1928
Zaawansowany

Prawo jazdy: 06 06 2014
Auto: Mercedes-Benz Klasy E W212
Silnik: E200 CDI 136km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2010

09 Cze 2014, 12:48

1000 zł za lampę to według ciebie drogo ? Tyle kosztuje do co nowszych modeli BMW. Raczej przejmowałbym się tym, ilu w Polsce jest ludzi, którzy to ogarniają. Aston, przynajmniej z lat na które cię stać to w dużej mierze technika Forda, ale wątpię, by w ASO tej firmy się czegoś takiego dotknęli. Na pewno salon+serwis AM jest w Warszawie, ale pewnie ceny tam mają horrendalne. Nie mniej miło jest mieć coś naprawdę egzotycznego, a nie Porsche, które na upartego można spotkać prawie codziennie.
Myślałeś o Datsunie GT-R ? :mrgreen: Za tę kasę wyrwiesz 1-2 letniego, a jak trochę dołożysz to nawet nówkę z salonu. 2,8 do setki robi wrażenie, tylko tam skrzynia się sypie, jak za często używałeś kontroli startu..
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2006

09 Cze 2014, 20:27

HighWayStar - http://www.zeperfs.com/en/duel2982-1310.htm tyle na temat tego astona, do tego awaryjność i problem z serwisem. O wiele lepiej kupić Porsche, jedzie dobrze, mniej się psuje, lepszy serwis, prestiż jak dla mnie podobny.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

09 Cze 2014, 22:07

Panowie dzięki wszystkim za opinie i porady, ja jednak zadecydowałem że czekam na moment aż do polskich salonów wejdzie M4 w wersji cabrio, wtedy tylko pozostaje mi złożyć zamówienie na identyczny jak ten:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

- ten lakier i ta skóra, bajka :naughty:
Na środę jestem umówiony na jazdę próbną zwykłym 435i cabrio, ale to auto mi się tak podoba że wezmę je chyba bez względu na wszystko (chociaż jeździłem zwykłym E90 kumpla i byłem zadowolony z prowadzenia i ogólnej jakości samochodu)

Oczywiście muszę jakieś cud miód tablice jeszcze walnąć , byle nie coś w stylu S2YBKI :D
pawel94knt
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 09 1994
Przebieg/rok: 21tys. km
Auto: Ford Focus Mk3
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Lexus UX z pióropuszem. Kolejny nietypowy projekt
    Brytyjski oddział Lexusa zorganizował nietypowy konkurs. W ramach akcji Lexus Design your own Tattooed Car każdy mógł zaprojektować własną grafikę, która miała szansę trafić na nadwozie crossovera UX. Wygrał ...

12 Cze 2014, 01:31

jiGsaw napisał(a):tyle na temat tego astona

Z tej strony wynika że Aston jest szybszy =) Bardziej poważnie to tak jakbyś powiedział że jedna kobieta jest lepsza od drugiej bo ma większe piersi. Kobieta nie składa się z samych piersi, a też nie każdy jest ich amatorem. Porównujesz auta z innych klas i skierowane do inngo typu odbiorców, nie sądzę żebyś znalazł choć jednego posiadacza Astona który go kupił bo wcześniej nie widział tego typu porównania. Może i są lepsze auta w tej cenie, ale Aston ma to coś, unikalny styl, klasę, prostą i elegancką linię w komplecie z ryczącą V12-stką. Prestiż też jest, jeśli ktoś na to patrzy, ja akurat nie. Fakt że z serwisem mógłby być problem, ale z drugiej strony te auta są ponoć całkiem bezawaryjne. W zasadzie jedyne do czego można się przyczepić (DB9) to jakiś geniusz wpadł na pomysł żeby odwrócić obrotomierz, ale sądzę że idzie się do tego przywyczaić.
HighwayStar
Początkujący

Auto: Adidas

12 Cze 2014, 16:33

W M5 możesz sobie zdjąć limiter. No porównałem auto SPORTOWE z limuzyną klasy wyższej... I co wyszło? Że sportowe auto dostaje znacząco po dupce, nie tego się chyba spodziewa ktoś szukający sportowego auta z takiej półki.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW