witam! Dziś wreszcie udało mi się sprzedać mój samochód i zaczynam już na poważnie poszukiwanie nowego. Moje wymagania to : Silnik benzyna/gaz co najmniej 100km Segment C/D (raczej hatchback ewentualnie sedan) Rocznie przejeżdżam ok 10tys km ( prawo jazdy mam niecały rok to trudno stwierdzić ale przez ten rok tyle przejechałem ) Cena: max 15tys zł
W oko wpadły mi: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do Tablica wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Oglądałem na komisie tą mazde i zielonego 307 i oba wydalają się być w porządku... Co o nich sądzicie? Co innego polecacie?
całkiem pod spód to nie, ale nadkola są na pewno ok, obok stała taka sama mazda tylko rok młodsza i tam na nadkolach było już widać pęcherzyki a na tej nie, zamierzam jutro tam jeszcze raz jechać i obejrzę dokładniej... a co myślicie o francuzach które wstawiłem? do mnie najbardziej z tych trzech przemawia megane bo najnowsza, z gazem i z polskiego salonu..
Megane II lubi poszwankować, szczególnie krew psuje elektryka i te auta kupuje się zgodnie z zasadą - im mniej elektroniki tym lepiej. Podobnie ma się sprawa z 307. Benzyniaki w tych samochodach są ok ale czasem może paść cewka zapłonowa w jednym i drugim (wymieniamy parami)
to megane które znalazłem ma w miarę podstawowe wyposażenie więc tej elektroniki nie jest strasznie dużo...chociaż fajnie by było mieć lepszy wyposażenie,ale wiadomo że we Francuzach ma się większą bezawaryjność lub lepsze wyposażenie...
to megane które znalazłem ma w miarę podstawowe wyposażenie więc tej elektroniki nie jest strasznie dużo...chociaż fajnie by było mieć lepszy wyposażenie,ale wiadomo że we Francuzach ma się większą bezawaryjność lub lepsze wyposażenie...
Mitsubishi e-Evolution Concept MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...
Strefa zamieszkania i ograniczenie do 30km/h - bezpieczniej? Badania przeprowadzone w Holandii pokazały, że zamiana obszaru zabudowanego, w którym obowiązuje limit prędkości do 50 km/h na strefę zamieszkania (30 km/h) zmniejsza liczbę wypadków średnio o 25%. Niezbędne ...
Tylko nie AR 156 i nie Megane II. Strasznie się to sypie Konkurencja Mazdy- Mondeo Mk3. Technicznie bardzo podobne, niektóre części wspólne, Ford trochę mniej rdzewieje
Poszukaj mitsubishi, auta są naprawdę niezawodne i całkiem dobrze znoszą gaz. Instalacja dedykowana do Miśka nie powinna być droższa jak 3tys. A z tym budżetem możesz poszukać naprawdę zadbanego egzemplarza, rzuć okiem na * Carismy * Galanty
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.