Barol napisał(a):Ładny ten Golf,obejrzyj. Vectra też ok.
Przed chwilą wróciłem z oględzin na które nie trafiłem Na marne zrobiłem 70km. To miała być ulica Spokojna 5 Osuchów, a to były takie zadupia że cały czas jakieś lasy, doły, wielkie kamienie, żadnych znaków itd. W nawigacji oczywiście nie znalazło adresów tylko samą ulicę. Jest Spokojna 7 jadę dalej, są jakieś pola, sady i po chwili Spokojna 1 Syn miał wyjechać motorem na jakiś przystanek. Przejechałem to całe zadupie wzdłuż i wszerz i żadnego przystanku nie znalazłem Nabłądziłem, nakręciłem aż w końcu wróciłem do domu. Nawet Mapy Google tego nie wykrywają Jutro po pracy może obejrzę tą Vectre, czwartek mam wolny to może też coś obejrzę.
Ten Golf wydaje się ok. 3700zł, 1997r, kombi 1.9TD 75KM, dobre wyposażenie min. klimatyzacja, el. szyby, el. lusterka itd. [link do oferty na Allegro wygasł] Oczywiście dzwoniłem na ten numer, to odebrała jakaś pani i twierdzi że to jakaś pomyłka bo ona nic nie sprzedaje. Napisałem mu wiadomość na PW.
dzida napisał(a):Ten diesel w Corolli jest z tych niezniszczalnych ale powolnych
Dzwoniłem przed chwilą o nią. Poza tym tylnym pasem blacharsko jest ok. Silnik, zawieszenie itd. podobno bardzo dobrze. Jutro raczej ją obejrzę. Jak mi się uda skontaktować z właścicielem Golfa to może się uda obejrzeć oba za jednym razem. Bo są z tego samego miasta.
McLaren Senna - wydech o sześciokątnym przekroju W przypadku McLarena Senna możemy mówić o dwóch typach wydechu, bowiem na niektórych rynkach układ wydechowy samochodu jest zakończony dwoma końcówkami, a na innych trzema. Ta druga konfiguracja ...
Barol napisał(a):Tylko te 75km w Golfie przy większym obciążeniu będzie zamulone..
Ale jest to pancerny AAZ Ale dzisiaj z rana się dodzwoniłem i jest nieaktualne Więc tak. Oglądałem dzisiaj 2 samochody. 1. [link do oferty na Olx wygasł] Tak wiem ten silnik bierze olej... Przez telefon uzyskałem informacje że stoi pod Kauflandem z kartką więc podjechałem ją zobaczyć. Niestety, ale na całym samochodzie są prowizoryczne zaprawki... Jak rdza wychodziła, to ktoś jedynie sprayem popsikał... Wygląda to paskudnie. Progi niby całe... Ale odpada... [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] 2. [link do oferty na Olx wygasł] Niestety handlarz Miał coś robione z przodem, podobno kiedyś spadł z lawety i nawet chłodnice musieli wymieniać. Jest lekkie wgniecenie na progu od strony błotnika, on nawet sam coś z tym błotnikiem robił co z resztą widać. Wszędzie jest na psikanie srebrnym sprayem... Zderzaki były oryginalnie czarne, tłumik też popsikał, nawet podłogę lekko zahaczył. Ale rdzy nie ma. W tym miejscu gdzie jest to wgniecenie na progu od spodu było coś robione, ale poza tym blacha jest zdrowa. Rozrząd i olej niedawno wymieniony. Ale jednak to handlarz... Widziałem jakiś dwóch mechaników i masę samochodów na placu, jak i widziałem jak w garażu robili jakiś samochód. Gdyby to był prywaciarz to nawet bym się nie zastanawiał. Ale sam nie ukrywał że po wymianie opon (kupił używki za 200zł), akumulatora, zrobieniu przeglądu i OC ten samochód wyszedł go 3000zł. Przejechałem się nim. Jedzie dobrze, pracuje na obydwu paliwach i przyśpiesza też dobrze. Ale wydech coś głośno chodzi (prawdopodobnie w którymś miejscu środkowy się nadpalił) i hamulec łapie dopiero na samym dole. Może jest zapowietrzony, a może się kończą... Mimo że jest to najlepszy samochód z tych, które oglądałem do tej pory to jednak odpuszczam Obawiam się handlarzy, zwłaszcza w takich tanich samochodach. [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] [link wygasł] Jutro zadzwonię i może obejrzę tą Nubire 1.6 [link do oferty na Olx wygasł]
Oglądałem tą Nubirę i wpłaciłem zaliczkę Blacharsko idealnie. Progi na wiosnę były robione, ale porządnie bo nawet jest lakier, a nie są czarne. Cała reszta idealnie. Z resztą nic dziwnego, jak była cały czas w szopie trzymana Silnik standardowo jak to Daewoo 16v poci się się pod pokrywą, ale nie kopci, chodzi cichutko i zaskakująco dobrze jedzie jak na 1.6 Katalogowo 11s do 100km/h i nawet na gazie czuć przyśpieszenie Podobno nie bierze oleju, zobaczymy Wiadomo jak to w starym samochodzie jest parę rzeczy do ogarnięcia. Coś puka w tylnym zawieszeniu, może wahacze, a może amortyzatory się kończą. El. szyby nie działają, to raczej jakaś pierdoła typu bezpiecznik. Bo wątpię żeby się oba silniczki zepsuły Prawdopodobnie plecionka wydechu jest nadpalona, sam sprzedający mi to powiedział i rzeczywiście słychać że chodzi odrobinę za głośno. 209 tyś km przebiegu, ale jestem niemal pewien że jest oryginalny Oni go kupili jako dwulatka i cały czas jeździł u nich. Silnik chodzi cichutko, a wnętrze jest zaskakująco zadbane. Mimo że ma ponad 200 tyś km, to na kierownicy nie widać żadnych śladów zużycia W dodatku nie sprzedawał tego jakiś handlarz, jak wczoraj tego Lanosa, tylko jakaś rodzina. Jakiś starszy pan z synem lub zięciem, który był współwłaścicielem. Sprzedają bo kupili drugi samochód i widziałem że w szopie obok Nubirki stała Vectra C Na dniach ją odbiorę to wstawię jakieś fotki Póki co jest jedna, którą strzeliłem na szybko podczas oględzin [link wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.