uskke napisał(a): Za to tak patrzę na tą Vectre B i całkiem spoko, tanie auto, w utrzymaniu pewnie też. Co sądzicie o wersji V6? Czy lepiej skupić się na 2.0?
Podoba, nie podoba, ale Laguna bije tą Vectrę. Nie dość, że komfort lepszy, wykonanie, silniki (we Vectrze zaprzyjaźnisz się z olejem) to rdza jej nie bierze.
Laguna 1 kontra vectra b ... Obie z 2001. Vectra jest bez szans. Co do silników v vectrze b, to najlepsza opcja to 2,0 z lpg. Mozna też skusić sie na 1,8 -125 km.
A kupnp samochodu w Holandii ma sensu? Bo przebywam tutaj aktualnie a z tego co widzę to niektóre samochody można kupić taniej niż w Polsce i przebiegi wydają się realniejsze. Tylko gorzej z instalacją LPG.
Otwarcie sezonu i wielki powrót Roberta Kubicy - Grand Prix Australii Przed inauguracją nowego sezonu Formuły 1 zapraszamy do zapoznania się z faktami i ciekawostkami na temat wyścigu o Grand Prix Australii – pierwszym starcie Roberta Kubicy po ośmiu latach przerwy. Melbourne gości GP ...
Jak naładować akumulator? Ładowanie akumulatora to pozornie łatwe zadanie, jednak może nastręczyć pewnych trudności. Jak poradzić sobie z tym wyzwaniem? Przede wszystkim należy pamiętać, że akumulator może być ładowany jedynie prądem stałym. Dlatego ...
Jeszcze tutaj jestem, mam też tutaj rodzinę więc większego problemu nie powinno być. Tylko pytanie jak to byłoby z opłatami jeżeli chodzi o rejestracje w kraju? I ubezpieczeniem.
Znalazłem jakąś Vectre C z 2003 roku, 219 tyś przebiegu, silnik 2.2 147km. Niby tylko przedni wahacz do zrobienia i obtarcie na lewym tylnym nadkolu, 1200 euro chce.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.