REKLAMA
Raziel11 napisał(a):ale ile mozna rozdmuchiwac ta mityczna awaryjnosc tsi...
Według mnie to Ty udajesz że nie rozumiesz ?
Nikt niczego nie rozdmuchuje zwróciłem uwagę tylko że po usunięciu wad tsi zostaje zwyklak serwisowy który pośród konkurencji niczym się nie wyróżnia... i daleko mu do "tylko wymienia się olej".
Raziel11 napisał(a):a od psychofanow jeszcze gorsi są antyfani danej marki.
Masz rację tylko jak pojawia się konkret to już jest antyfan... zresztą cały przemysł uzdatniania tsi do jazdy też należy do antyfanów.
Szkoda że nie ciągnąłeś tematu zepsutego TSI jakiś czas temu bo tak się składa że ja jako antyfan ciągnąłem to z Panem któremu nie było do śmiechu w związku z kwotami które temu towarzyszyły.
I co ciekawe rzetelną informacje uzyskał od antyfanów specjalizujących się w naprawach tsi.
A pamiętasz kto wkleił śmieszne ogłoszenie od 'turasów" z passatem tsi i wielkim przebiegiem jako dowód że tsi jest ok... tylko że 100 sztuk motor kaput już Ci umknęło...
A jak miałem w rodzinie subaru diesla który od nowości do 140k.km.nie miał ani jednej awarii to mam polecać diesla boxera????
I co ciekawe tez sa szkoły w którym roku co poprawiono?
A jak ostatnio miałem is220d z nalotem 400k.km. i pierwszą wymianą silnika to co ??? Mam już polecać diesla lexa ???
Więc proszę Cię nie ubieraj mnie w żadnego antyfana który zresztą ostatnio uczestniczył w zakupie 2x 2,0tsi bo jestem po prostu realistą.
Notabene szykuje się do zakupu dla siebie auta z vr6