REKLAMA
A co myślicie o tej Skodzie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Co prawda trudno mi uwierzyć w ten przebieg ale przecież takie tez się zdarzają.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
no to powiem Ci z mojego doświadczenia, że Fabia to badziewnie wykonana, ciasna taczka, która nie jedzie w normalnych wersjach spotykanych na rynku wtórnym. Zapewne fajnie się odpycha z 2.0 8v, ale to jakiś 1-2% oferty rynkowej, jednak pozostaje ciasne i szajskie wnętrze. Nie należę do wielkich w sensie fizycznym ludzi, ledwie 1.8m wzrostu, ale w tym aucie było mi ciasno, czy to jako pasażerowi, czy jako kierowcy. Na dodatek z 4 os na pokładzie, licząc z kierowcą, czujesz, jakby auto ciągnęło za sobą wielką kotwicę. No i w tym egzemplarzu, który miałem okazję prowadzić dźwięk kierunkowskazów doprowadził mnie niemal do kur...icy Plusem jest w zasadzie to, że nie ma się w nim co zepsuć, bo zazwyczaj brak jakiegokolwiek wyposażenia.sylwuska77 napisał(a):A ta Skoda spodobała mi się ze względu na wyposażenie i chciałam się dowiedzieć co myślą o samym samochodzie Ci, którzy znają się lepiej niż ja.
genialnie, bo jestem kawoszemsylwuska77 napisał(a):Już za samo to masz u mnie dużą kawkę
niestety, ciężko obecnie o auto z polskiego salonu. Najczęściej są to jakieś poflotówki. Niby nie ma się czego obawiać, bo często te auta pełnią również rolę aut rodzinnych, ale w klasie, w której szukasz auta zdarzają się czasami trupki, zwłaszcza w tym budżecie. Również nie jestem przekonany do aut sprowadzonych, choć bardziej do tych przywiezionych "przed chwilą" stricte na handel (zasadniczo nie powinienem, bo moje obecne auto było kupione jako świeżo sprowadzone). No i mam pewien sprawdzony komis, gdzie są naprawdę ładne, świeżo sprowadzone auta, no ale ceny powyżej średniej rynkowej.sylwuska77 napisał(a):Seat, ładny, ale chyba nie zauważyłeś, że sprowadzony z Niemiec. Co prawda nie świeżo, ale jednak.
to jest właśnie zaleta tych aut, ponieważ nie wszyscy są świadomi ich istnienia, a za przyzwoite pieniądze można kupić fajny wóz no i takie "niszowe" pojazdy są zazwyczaj zadbanesylwuska77 napisał(a):Hyundai, tego nie brałam pod uwagę.
czuję się zawstydzonysylwuska77 napisał(a):P.S. Mike kawa nadal aktualna